طرز تهیه سوپ دال عدس به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوپ دال عدس
سوپ دال عدس یکی از انواع سوپ های خوشمزه و سالم است که با روش های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ دال عدس در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۲ پیمانه |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
دال عدس | ۲ پیمانه |
آب | ۸ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ دال عدس
مرحله اول
برای تهیه سوپ دال عدس خوشمزه در ابتدای کار دال عدس را به خوبی شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم دال عدس به مدت ۱ شبانه روز درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان دال عدس را درون آبکش ریخته و آبکشی می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
مرحله سوم
در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک شود. زمانی که پیاز شیشه ای شد، مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.
مرحله چهارم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را شسته پوست آنها را کاملا جدا می کنیم و به صورت مکعبی خرد کنیم. حالا گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه سیب زمینی ها را به صورت دلخواه خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا دال عدس آبکشی شده را به قابلمه اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن می افزاییم.
مرحله ششم
حالا آب را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سوپ کاملا پخته و جا بیفتد. زمانی که سوپ جا افتاد، آنرا به وسیله گوشت کوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا مواد پوره شوند، سپس سوپ را درون ظرف مورد نظر می ریزیم. نوش جان.
- منبع :
- green_reihan
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه فیله زعفرانی با برنج؛ یک شام لذیذ، فوری و بسیار آسان
- مدل رنگ مو صورتی فوق العاده جذاب؛ با این رنگ مو در مهمانی ها بدرخشید!
- مدل شومیز حریر گلدار فوق العاده شیک برای تو خونه و مهمونی
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!
- طرز تهیه حلوای به؛ باورت میشه حلوای به اینقدر خوشمزه باشه؟!