طرز تهیه کمپوت زردآلو با ماندگاری بالا و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کمپوت زردآلو
کمپوت زردآلو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت زردآلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
زردآلو | ۱۲ عدد |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق چایخوری |
هل | ۱ عدد |
آب | به مقدار کافی |
طرز تهیه کمپوت زردآلو
مرحله اول
برای تهیه کمپوت زردآلو خوشمزه در ابتدای کار بهتر است از زردآلوهای درشت و سفت استفاده کنیم تا له نشوند. توجه داشته باشید زردآلوهای نارنجی و قرمز رسیده زود له شده و کمپوت زردآلو را خراب می کنند.
مرحله دوم
حالا زردآلوها را شسته، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته شود. در ادامه یک شیشه درب دار که حتما درب آن فلزی باشد را انتخاب کرده و شکر را درون شیشه می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله زردآلوها را درون شیشه می چینیم، سپس برای خوش طعم و خوشرنگ تر شدن کمپوت هل و زعفران دم کرده را به شیشه می افزاییم. حالا به اندازه ای که روی زردآلوها را بپوشاند به شیشه آب می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا یک قابلمه مناسب را به اندازه ای که نصف حجم شیشه را بگیرد پر از آب کرده و روی حرارت می گذاریم، سپس درب شیشه را بسته و درون قابلمه می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم زردآلو به مدت ۴۵ دقیقه درون قابلمه بماند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس اجازه می دهیم دمای شیشه با دمای محیط هماهنگ شود تا حین خروج از آب جوش شیشه نشکند. در نهایت کمپوت را به مدت ۷ ساعت درون یخچال می گذاریم. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه خورشت دروغگو؛ یک غذای جدید و متفاوت از خطه سبز گیلان
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- طرز تهیه خورش سیب زمینی با آلو بخارا خوشمزه به روش مجلسی
- مدل ناخن ترند 1403 فوق العاده شیک؛ این طرح ها رو هر جایی پیدا نمی کنید!