مطالب پر بازدید
طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه حلوای بحرینی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای بحرینی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای بحرینی حلوای بحرینی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و عربی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه همبرگر ساده به روش رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه همبرگر ساده به روش رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه همبرگر همبرگر یکی از انواع ساندویچ ها محسوب می شود که دارای نان گرد است و با استفاده از گوشت همبرگری …

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو و قارچ طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو رژیمی

سالاد مرغ و کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۳۰۰ گرم
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
کاهو۱ عدد کوچک
ماست۲ لیوان
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه½ لیمو ترش
خیارشور۸ عدد
هویج۲ عدد کوچک
ذرت۱ فنجان
پودر آویشن۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز و نمکاز هرکدام ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ و کاهو خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم. حالا سینه مرغ خرد شده را به تابه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه سینه مرغ را تفت می دهیم تا کاملا پخته شود، سپس نزدیک به پخت نمک، فلفل قرمز و پودر آویشن را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در ادامه ماست را به همراه سس مایونز و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه ذرت به کاسه حاوی سس می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم و به کاسه می افزاییم. حالا کاهو را به صورت ریز خرد کرده و می شوییم، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله پنجم

در ادامه کاهو را به کاسه اضافه کرد و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس سس به خورد مواد برود. در ادامه سینه های مرغ پخته شده را به کاسه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.