طرز تهیه دسر انجیر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دسر انجیر
دسر انجیر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انجیر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم دسر انجیر | |
انجیر خشک | ۲۵ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
مغز گردو | به مقدار کافی |
طرز تهیه دسر انجیر
مرحله اول
برای تهیه دسر انجیر خوشمزه در ابتدای انجیرها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری آب جوش روی آنها ریخته و اجازه می دهیم استراحت کند تا کاملا نرم شوند. زمانی که انجیرها نرم شدند، سر آنها را با چاقو برش می زنیم.
مرحله دوم
حالا لبه های انجیر را به سمت داخل جمع کرده و یک مغز گردو که از وسط دو نیم کردیم وسط انجیرها قرار می دهیم و انجیرها را درون یک تابه مناسب به صورت مرتب می چینیم. در ادامه آب و شکر را به صورت پخش روی انجیرها می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم آب بجوشد. پس از جوش آمدن آب بلافاصله حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم انجیرها کاملا پخته و تغییر رنگ بدهند. زمانی که انجیرها پخته شدند، تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
در این مرحله انجیرهای پخته شده را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت به دلخواه دسر انجیر را با خامه صبحانه و پودر پسته تزیین کرده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- yemali_mutfak
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی رشتی!
- طرز تهیه خورش سیب زمینی با آلو بخارا خوشمزه به روش مجلسی
- طرز تهیه خورش توت فرنگی فوق العاده خوشمزه و شیک برای مهمانی
- دیزاین ناخن با رنگ قرمز؛ ایدههای جذاب برای درخشیدن در مهمانیها
- طرز تهیه کوفته دنیزلی؛ این غذای خوشمزه ترکیه ای را حتما درست کنید!