طرز تهیه جگر وز

طرز تهیه جگر وز , دستور پخت جگر وز لرستان لری

جگر وز یکی از اننواع غذاهای خوشمزه و محلی استان لرستان است که بسیار پرطرفدار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جگر وز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی۱ دست
قلب۱ عدد
قلوه۴ عدد
وز۱ عدد
دنبهبه مقدار کافی

طرز تهیه جگر وز

مرحله اول

برای تهیه جگر وز خوشمزه در ابتدای کار جگر، قلب، قلوه و دنبه گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قطعات دلخواه خرد می کنیم. توجه داشته باشید که قطعات جگر باید کمی درشت تر از باقی مواد باشد.

مرحله دوم

حالا تمام مواد را به صورت جداگانه به سیخ می کشیم، سپس ما بین قلب و قلوه یک دنبه قرار می دهیم. در ادامه زغال ها را به صورت یکدست روشن کرده و سیخ ها را به صورت مرتب روی منقل می چینیم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم جگر نیم پز شده، سپس بلافاصله آنرا از روی منقل بر می داریم. حالا وز را به صورت مربعی برش زده و تکه های جگر را با استفاده از آن کاملا می پوشانیم و مجددا به سیخ می کشیم.

مرحله چهارم

حالا جگرها را مجددا روی منقل گذاشته و اجازه می دهیم چربی وز به خرد آنها برود. در نهایت جگر، قلب و قلوه رو از روی حرارت برداشته، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.