طرز تهیه جگر وز به روش لرستانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه آدانا کباب به روش رستورانی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه آدانا کباب آدانا کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه آش ماش به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش ماش آش ماش یکی از انواع آش های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می …
طرز تهیه جگر وز
جگر وز یکی از اننواع غذاهای خوشمزه و محلی استان لرستان است که بسیار پرطرفدار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جگر وز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۱ دست |
قلب | ۱ عدد |
قلوه | ۴ عدد |
وز | ۱ عدد |
دنبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه جگر وز
مرحله اول
برای تهیه جگر وز خوشمزه در ابتدای کار جگر، قلب، قلوه و دنبه گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قطعات دلخواه خرد می کنیم. توجه داشته باشید که قطعات جگر باید کمی درشت تر از باقی مواد باشد.
مرحله دوم
حالا تمام مواد را به صورت جداگانه به سیخ می کشیم، سپس ما بین قلب و قلوه یک دنبه قرار می دهیم. در ادامه زغال ها را به صورت یکدست روشن کرده و سیخ ها را به صورت مرتب روی منقل می چینیم.
مرحله سوم
در ادامه اجازه می دهیم جگر نیم پز شده، سپس بلافاصله آنرا از روی منقل بر می داریم. حالا وز را به صورت مربعی برش زده و تکه های جگر را با استفاده از آن کاملا می پوشانیم و مجددا به سیخ می کشیم.
مرحله چهارم
حالا جگرها را مجددا روی منقل گذاشته و اجازه می دهیم چربی وز به خرد آنها برود. در نهایت جگر، قلب و قلوه رو از روی حرارت برداشته، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- delariy.cooking