طرز تهیه جگر وز به روش لرستانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه جگر وز
جگر وز یکی از اننواع غذاهای خوشمزه و محلی استان لرستان است که بسیار پرطرفدار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جگر وز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۱ دست |
قلب | ۱ عدد |
قلوه | ۴ عدد |
وز | ۱ عدد |
دنبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه جگر وز
مرحله اول
برای تهیه جگر وز خوشمزه در ابتدای کار جگر، قلب، قلوه و دنبه گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قطعات دلخواه خرد می کنیم. توجه داشته باشید که قطعات جگر باید کمی درشت تر از باقی مواد باشد.
مرحله دوم
حالا تمام مواد را به صورت جداگانه به سیخ می کشیم، سپس ما بین قلب و قلوه یک دنبه قرار می دهیم. در ادامه زغال ها را به صورت یکدست روشن کرده و سیخ ها را به صورت مرتب روی منقل می چینیم.
مرحله سوم
در ادامه اجازه می دهیم جگر نیم پز شده، سپس بلافاصله آنرا از روی منقل بر می داریم. حالا وز را به صورت مربعی برش زده و تکه های جگر را با استفاده از آن کاملا می پوشانیم و مجددا به سیخ می کشیم.
مرحله چهارم
حالا جگرها را مجددا روی منقل گذاشته و اجازه می دهیم چربی وز به خرد آنها برود. در نهایت جگر، قلب و قلوه رو از روی حرارت برداشته، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- delariy.cooking
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه خورش آلو زرشک با طعم بی نظیر برای مهمانی های خاص
- گوشواره ایر کاف خاص و فوق العاده شیک برای بانوان یونیک پوش!
- مدل ناخن ترند 1403 فوق العاده شیک؛ این طرح ها رو هر جایی پیدا نمی کنید!
- طرز تهیه حلوای به؛ باورت میشه حلوای به اینقدر خوشمزه باشه؟!