طرز تهیه تارت نارگیلی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه تارت نارگیلی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه تارت نارگیلی تارت نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که به دلیل وجود نارگیل طرفدارهای زیادی …

طرز تهیه کیک موز و گردو 

طرز تهیه کیک موز و گردو با کره طرز تهیه کیک موز و دارچین طرز تهیه کیک موز و گردو شکلاتی طرز تهیه کیک موز و گردو بدون شیر طرز تهیه کیک موز و گردو خامه ای طرز تهیه کیک موز و گردو در قابلمه طرز تهیه کیک موز و گردو با ماست

کیک موز و گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موز و گردو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کیک موز و گردو
موز۲ عدد
ماست۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر قهوه ای۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
آرد۱٫۵ لیوان
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک موز و گردو

مرحله اول

برای تهیه کیک موز و گردو خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس ماست را درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت ماست رقیق شود.

مرحله دوم

در ادامه موز را با چنگال به خوبی پوره می کنیم و به کاسه حاوی ماست می افزاییم، سپس هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند. حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر قهوه‌ای، روغن مایع و وانیل درون یک کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط تخم مرغ را با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط موز و ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس مایه به دست آمده را به کاسه حاوی مواد خشک اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.

مرحله پنجم

زمانی که مایه کیک یکدست شد، هم زدن را متوقف می‌ کنیم. توجه داشته باشید هم زدن بیش از حد مایه کیک باعث می شود بیکینگ پودر غیر فعال شده و کیک پف نکند. حالا قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه مقداری آرد درون قالب می پاشیم و قالب را به صورت وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از قالب خارج شود، سپس قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا پخته شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت که یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس آنرا از قالب جدا کرده و به ابعاد دلخواه خرد می کنیم. در نهایت اسلایس های کیک را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 11 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.