طرز تهیه دسر ساگو به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دنت شکلاتی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه دنت شکلاتی دنت شکلاتی یکی از انواع دسرهای ساده بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه چیز کیک قهوه مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چیز کیک قهوه چیز کیک قهوه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های …
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه دسر ساگو
دسر ساگو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به جنوب ایران تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر ساگو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم دسر ساگو | |
آب | ۳ لیوان |
شیر | ۴ لیوان |
پودر کارامل | ۱ بسته |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ½ لیوان |
شکر | ۱ و ⅓ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر خشک | ۴ قاشق غذاخوری |
ساگو | به مقدار کافی |
طرز تهیه دسر ساگو
مرحله اول
برای تهیه دسر ساگو خوشمزه در ابتدای کار مقداری ساگو درون میکسر ریخته و کاملا پودر می کنیم، سپس به همراه آب درون یک کاسه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا آب جذب ساگو شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان ساگو را به همراه شیر، پودر کارامل، شکر و شیر خشک درون یک قابلمه مناسب ریخته و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد درون قابلمه را به صورت مداوم هم می زنیم تا غلیظ و پخته شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گلاب را به همراه خامه و وانیل به قابلمه اضافه کرده، سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا مواد را درون میکسر ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت دسر را با گل محمدی و خلال پسته تزیین کرده و درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. نوش جان.
- منبع :
- pariyachef