طرز تهیه دسر انبه به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ژله رولی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ژله رولی ژله رولی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در رنگ های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه چیز کیک آلبالو به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چیز کیک آلبالو چیز کیک آلبالو یکی از انواع کیکهای خوشمزه و شیک است که عطر و طعم آن فوق العاده …
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه دسر انبه
دسر انبه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک دسر بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انبه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم دسر انبه | |
ژله انبه | ۲ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
آب جوش | ۲ لیوان |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
بستنی انبه | ۵ لیوان |
انبه | ۵ عدد |
طرز تهیه دسر انبه
مرحله اول
برای تهیه دسر انبه خوشمزه در ابتدای کار بستنی انبه را به همراه شیر از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند. حالا ژله های انبه را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه آب جوش را به کاسه اضافه کرده و کاسه را روی حرارت بخار کتری گذاشته، سپس ژله را بنماری می کنیم تا ذرات آن کاملا حل شوند. حالا پوست انبه ها را جدا کرده سپس گوشت آنرا درون غذاساز می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه خامه صبحانه را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. زمانی که ژله انبه به دمای محیط رسید، شیر و بستنی را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط انبه و خامه را به کاسه اضافه کرده، سپس هم می زنیم تا مایه دسر یکدست شود. در ادامه مایخ دسر را درون قالب مورد نظرمان ریخته و به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال نگهداری می کنیم تا سفت شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید به دلیل وجود خامه نیازی به چرب کردن قالب نیست. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و با تکه های انبه تزیین می کنیم. این نوع دسر را درون لیوان های تک نفره نیز می توانید درست کنید. نوش جان.
- منبع :
- pariyachef