طرز تهیه بال مرغ کبابی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بال مرغ کبابی
بال مرغ کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بال مرغ کبابی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال مرغ | ۷۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
گوجه فرنگی | ۱ عدد بزرگ |
سس انار ترش | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذاخوری |
زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه بال مرغ کبابی
مرحله اول
برای تهیه بال مرغ کبابی خوشمزه در ابتدای کار رب گوجه فرنگی را به همراه عسل، سس انار ترش، روغن زیتون، پودر آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و مقداری نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و به همراه سیر با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا سس یکدست شود. در ادامه بال های مرغ را درون کاسه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا بال های مرغ را به مدت ۵ دقیقه به خوبی ماساژ می دهیم تا طعم دهنده ها با بال های مرغ آغشته شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت بال های مرغ، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت این زمان بال های مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.
مرحله پنجم
حالا ظرف را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم بال های مرغ کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. زمانی که بال های مرغ کاملا پخته شدند، آنها را از فر خارج کرده و به همراه سبزیجات دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- yemali_mutfak