طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار طرز تهیه حلیم بادمجان شمالی فیلم طرز تهیه حلیم بادمجان طرز تهیه حلیم بادمجان بدون برنج طرز تهیه حلیم بادمجان بدون عدس طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی با برنج طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی با مرغ

حلیم بادمجان از غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که امروزه معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
بادمجان۱ کیلوگرم
گوشت گوسفندی بدون چربی۳۵۰ گرم
برنج نیم دانه۱ لیوان
کشک۲ قاشق غذاخوری
پیاز۳ عدد متوسط
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
گردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار

مرحله اول

برای تهیه حلیم بادمجان خوشمزه ابتدا گوشت گوسفندی را به همراه یک پیاز و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

حالا کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم تا گوشت در پایان پخت هیچگونه طعم و بوی زهمی نداشته باشد. در ادامه برنج را با ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

برنج باید مانند شله زرد به خوبی بپزد تا اصطلاحا دل باز کند. در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس مقداری نمک روی بادمجان ها می ریزیم و آنها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان بادمجان ها را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم، آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با بلندر یا گوشکوب دستی به طور کامل له می کنیم. در ادامه برنج پخته شده را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش به طور کامل خارج شود.

مرحله ششم

در این مرحله برنج را به کاسه حاوی بادمجان اضافه می کنیم و با هم می کوبیم تا یکدست شوند. در ادامه پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیازها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شوند، سپس سیرها را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله بادمجان و برنج میکس شده را به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از پخت به صورت ریش ریش خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

گوشت را هم به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کشدار شوند. در ادامه نعناع را در یک تابه کوچک به همراه کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم و در حد یک دقیقه تفت می دهیم سپس به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری نمک به همراه گردوی خرد شده به تابه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس حرارت زیر تابه را کم می کنیم و اجازه می دهیم حلیم بادمجان به روغن بیفتد.

مرحله یازدهم

در مرحله پایانی حلیم بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با کشک و نعناع داغ تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری کشک و عدس پخته شده هم به حلیم بادمجان اضافه کنیم که اختیاری می باشد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.