طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار و مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار
حلیم بادمجان از غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که امروزه معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
بادمجان | ۱ کیلوگرم |
گوشت گوسفندی بدون چربی | ۳۵۰ گرم |
برنج نیم دانه | ۱ لیوان |
کشک | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
گردوی خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار
مرحله اول
برای تهیه حلیم بادمجان خوشمزه ابتدا گوشت گوسفندی را به همراه یک پیاز و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
حالا کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم تا گوشت در پایان پخت هیچگونه طعم و بوی زهمی نداشته باشد. در ادامه برنج را با ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
برنج باید مانند شله زرد به خوبی بپزد تا اصطلاحا دل باز کند. در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس مقداری نمک روی بادمجان ها می ریزیم و آنها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان بادمجان ها را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم، آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با بلندر یا گوشکوب دستی به طور کامل له می کنیم. در ادامه برنج پخته شده را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش به طور کامل خارج شود.
مرحله ششم
در این مرحله برنج را به کاسه حاوی بادمجان اضافه می کنیم و با هم می کوبیم تا یکدست شوند. در ادامه پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیازها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شوند، سپس سیرها را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله بادمجان و برنج میکس شده را به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از پخت به صورت ریش ریش خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
گوشت را هم به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کشدار شوند. در ادامه نعناع را در یک تابه کوچک به همراه کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم و در حد یک دقیقه تفت می دهیم سپس به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله مقداری نمک به همراه گردوی خرد شده به تابه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس حرارت زیر تابه را کم می کنیم و اجازه می دهیم حلیم بادمجان به روغن بیفتد.
مرحله یازدهم
در مرحله پایانی حلیم بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با کشک و نعناع داغ تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری کشک و عدس پخته شده هم به حلیم بادمجان اضافه کنیم که اختیاری می باشد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- دیزاین ناخن صدفی عروس؛ ۱۵ ایده شیک واسه یه روز خاص و فراموشنشدنی
- تزیین غذا کودکانه ؛ ۱۵ عکس خلاقانه برای خوشگلتر کردن میز غذای کودک
- ۱۵ ایده متفاوت برای نون پنیر سبزی سفره عقد؛ جشنتان را خاصتر کنید
- بلوز شلوار اسپرت زنانه؛ ۱۵ مدل شیک و راحت برای استایل روزمره و خاص
- پیراهن ساحلی سایزبزرگ؛ کالکشن ۱۵ عکس با طرحهای رنگارنگ
- کاشت ناخن بهاری؛ ۱۵ ایده خاص و فانتزی برای طراحی ناخن در فصل شکوفهها
- منبع :
- s.adin