مطالب پر بازدید
طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا مرغ عسلی با سس سویا از غذاهای خوشمزه و با رنگ و طعم فوق‌العاده است که …

طرز تهیه املت قهوه خانه ای یا املت ربی با رنگ و طعم بی نظیر

طرز تهیه املت قهوه خانه ای یا املت ربی با رنگ و طعم بی نظیر

طرز تهیه املت قهوه خانه ای املت قهوه خانه ای یا املت رب گوجه فرنگی یکی از انواع صبحانه های بسیار خوشمزه و …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه حلوای عراقی

طرز تهیه حلوای عراقی با شیر خشک حلوای عراقی دهین

حلوای عراقی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و عربی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای عراقی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوای عراقی
شیر خشک۱ پیمانه
آرد سفید۱ پیمانه
نشاسته ذرت½ پیمانه
پودر کاستارد½ پیمانه
شکر۱ و ¾ پیمانه
آب۱ پیمانه
مخلوط روغن و کره۱ پیمانه
دانه هل۲ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه حلوای عراقی

مرحله اول

برای تهیه حلوای عراقی خوشمزه در ابتدای کار شربت را هم آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر، زعفران دم کرده و دانه های هل درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم اطراف شربت حباب های ریز ایجاد شود، سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم شربت خنک شود. توجه داشته باشید شربت نجوشد در غیر این صورت حلوا خراب می شود.

مرحله سوم

حالا به سراغ درست کردن حلوا می رویم، برای این منظور شیر خشک را به همراه آرد، نشاسته ذرت و کاستارد درون الک ریخته و درون یک تابه مناسب الک می کنیم. در ادامه مخلوط کره و روغن را به تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید حرارت بسیار ملایم باشد در غیر این صورت شیر خشک می سوزد. حالا مواد آردی را به مدت ۴۵ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود، سپس شربت را کم کم به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

در ادامه حلوا را با سرعت العمل بالا هم می زنیم تا شربت جذب حلوا شود، سپس زمانی که حلوا حالت کشدار پیدا کرد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت حلوا را درون ظرف مورد سرومان ریخته و تزئین می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.