طرز تهیه کیک یزدی ساده

طرز تهیه کیک یزدی در توستر طرز تهیه کیک یزدی برای ۲۰ نفر طرز تهیه کیک یزدی در پلوپز طرز تهیه کیک یزدی بدون قالب طرز تهیه کیک یزدی دونفره طرز تهیه کیک یزدی بدون ماست طرز تهیه کیک یزدی خانگی تصویری طرز تهیه کیک یزدی حاج خلیفه

کیکی یزدی یکی از انواع کیک های خوشمزه پر طرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبت های مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یزدی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کیک یزدی
آرد۲٫۵ لیوان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
ماست۱ لیوان سرخالی
روغن مایع۱ لیوان سرخالی
پودر هل۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
کنجدبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک یزدی ساده

مرحله اول

برای تهیه کیک یزدی بازاری ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی حدودا به مدت ۵ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کشدار و رنگشان تقریبا کرمی شود.

مرحله دوم

پس از اینکه تخم مرغ و شکر را به خوبی مخلوط کردیم، روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا روغن با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه جوش شیرین را به صورت جداگانه با ماست ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا ترکیب ماست و جوش شیرین را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و با همزن ۱ دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه پودر هل را به همراه گلاب و عسل اضافه کرده و آنها را نیز ۱ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم و یک مرتبه الک می کنیم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا آرد و بکینگ پودر را روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مواد را از یک سمت به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست شود. در ادامه برای راحتی بیشتر مایه کیک را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم.

مرحله ششم

حالا کپسول های مخصوص کیک یزدی را درون قالب مافین قرار می دهیم. در ادامه مایه کیک را درون کپسول ها می ریزیم. توجه داشته باشید که چون پف کیک یزدی خیلی زیاد است باید قالب ها را تا نیمه پر کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند. در پایان قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک ها خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.