طرز تهیه باسلوق زرشک به روش خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه باسلوق زرشک به روش خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه باسلوق زرشک باسلوق زرشک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لطیف است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه شیرینی شکر پاره

شیرینی شکر پاره بدون ارد سمولینا طرز تهیه شیرینی ترکیه ای ساده طرز تهیه شیرینی با شکر طرز تهیه شکر پاره جمی طرز تهیه شیرینی شکر پاره بدون فر

شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به همراه شربت سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی شکر پاره در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی شکر پاره
آرد سمولینا½ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
کره۱۲۵ گرم
پودر شکر½ پیمانه
روغن½ پیمانه
آردحدود ۳ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شربت
شکر۲ پیمانه
آب۲ پیمانه
پودر هل½ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق مرباخوری
مواد میانی
پودر گردو½ پیمانه

طرز تهیه شیرینی شکر پاره

مرحله اول

برای تهیه شیرینی شکر پاره ابتدا شربت بار را درست می کنیم، برای این منظور آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله دوم

پس از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، ۵ دقیقه صبر می کنیم، سپس آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و پودر هل را اضافه می کنیم. حالا مواد را کمی مخلوط می کنیم، سپس شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود.

مرحله سوم

برای تهیه شیرینی ابتدا ۱ تخم مرغ کامل، ۱ سفید تخم مرغ و کره هم دمای محیط را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه پودر قند را به همراه آرد سمولینای الک شده و وانیل به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطف شکل بگیرد.

مرحله پنجم

زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنم تا به طور کامل گرم شود، سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله ششم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون سینی فر می چینیم. تمام خمیر را به همین صورت شکل می دهیم و درون سینی فر می چینیم، سپس با زرده تخم مرغ باقیمانده خمیرها را رومال می کنیم.

مرحله هفتم

در صورت تمایل برای شیک تر شدن شیرینی ها می توانیم روی هر خمیر یک تکه مغز بادام نیز قرار دهیم. در ادامه سینی فر را در طبقه وسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه درون فر بماند تا شیرینی ها بپزند.

مرحله هشتم

پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، سینی فر را از فر خارج می کنیم و شربت را روی شیرینی ها می ریزیم. حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون شربت بمانند تا کاملا نرم شوند.

مرحله نهم

پس از اینکه شربت به خوبی به خورد شیرینی ها رفت، آنها را از سینی فر خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت می توانیم مقداری پودر پسته یا پودر بادام نیز برای تزیین روی شیرینی ها بریزیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.