مطالب پر بازدید
طرز تهیه جوجه ماستی، غذای عالی برای دورهمی ها!

طرز تهیه جوجه ماستی، غذای عالی برای دورهمی ها!

طرز تهیه جوجه ماستی جوجه ماستی یکی از انواع جوجه‌های خوشمزه، پرطرفدار و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها هست که طعمی فوق العاده …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه حلوا سوهانی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا سوهانی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا سوهانی حلوا سوهانی یکی از حلواهای خوشمزه کشورمان است که طعم آن به سوهان بسیار نزدیک است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه عدس پلو مغان

طرز تهیه عدس پلو مغان

عدس پلو مغان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو مغان در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۱ پیمانه
برنج۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سبزی قورمه۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
زرشکبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر دارچین و پودر تخم گشنیزبه مقدار کافی

طرز تهیه عدس پلو مغان

مرحله اول

برای تهیه عدس پلو مغان خوشمزه در ابتدای کار عدس را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم کاملا پخته و نرم شود. در ادامه زمانی که عدس پخته شد، آنرا از آب جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون قابلمه حاوی آب عدس می ریزیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب عدس بجوشد تا پخت اولیه آن انجام شود. در این فاصله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس پیاز را تفت می دهیم تا طلایی و سرخ شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و پودر تخم گشنیز به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده، سپس گوشت سرخ شود. در ادامه سبزی قورمه سرخ شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند، سپس عدس پخته شده را به تابه اضافه کرده و مقداری زعفران دم کرده به تابه می‌ افزاییم. حالا مواد را با هم ترکیب می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۸ تا ۱۲ دقیقه زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم. حالا مقداری روغن مایع درون قابلمه مناسب ریخته و ته دیگ دلخواهمان را درون آن فیکس می کنیم.

مرحله هفتم

حالا یک لایه برنج درون قابلمه ریخته و مقداری از مواد میانی به صورت پخش روی آن می ریزیم، سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در نهایت درب قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی قابلمه می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم عدس پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. پس از گذشت این زمان عدس پلو را مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه زرشک سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.