مطالب پر بازدید
طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه سوپ اسفناج به روش رستورانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ اسفناج به روش رستورانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ اسفناج سوپ اسفناج از سوپ های کمتر شناخته شده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه لبو قرمز در خانه با رنگ فوق العاده و طعمی بی نظیر

طرز تهیه لبو قرمز در خانه با رنگ فوق العاده و طعمی بی نظیر

طرز تهیه لبو قرمز در خانه لبو یا غندر قرمز یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای …

طرز تهیه گراتن گل کلم

طرز تهیه گراتن گل کلم

گراتن گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن گل کلم در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم½ گل کلم
اسفناج۲۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
شیر بادام۱٫۵ لیوان
آرد۱٫۵ قاشق غذاخوری
کرهبه مقدار کافی
روغن زیتونبه مقدار کافی
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پودر پیازبه مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکا یا پولبیبربه مقدار کافی

طرز تهیه گراتن گل کلم

مرحله اول

برای تهیه گراتن گل کلم خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را به صورت ورقه ای درشت خرد می کنیم، سپس شسته و به همراه ۱ استکان آب درون یک قابلمه می ریزیم. حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا گل کلم نیم پز شود.

مرحله دوم

حالا اسفناج را شسته و به اندازه های دلخواه خرد می کنیم، سپس درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه درب تابه را بسته و اجازه می دهیم اسفناج روی حرارت بماند تا بخارپز شود.

مرحله سوم

زمانی که گل کلم بخار پز شد آنرا درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر و پولبیبر به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا گل کلم مزه دار شود.

مرحله چهارم

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس به سراغ درست کردن سس بشامل می رویم، برای این منظور مقداری کره درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در ادامه آرد را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. حالا شیر بادام را کم کم به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشده و سس به غلظت فرنی نزدیک شود.

مرحله ششم

در این مرحله درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس نصف گل کلم های نیم پز شده را درون قالب به صورت پخش می ریزیم. حالا به ترتیب نصف اسفناج و قارچ ورقه ای را روی گل کلم به صورت یکنواخت می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری از سس بشامل به صورت پخش روی قارچ ها ریخته و مجددا لایه ها را تکرار می کنیم تا مواد تمام شوند. در ادامه روی مواد را با باقی مانده سس بشامل پوشانده و مقدار زیادی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم گراتن درون فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا ذوب شود. در نهایت گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم روی پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.