مطالب پر بازدید
طرز تهیه فرنی بستنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه فرنی بستنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه فرنی بستنی فرنی بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه دسر لبو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دسر لبو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دسر لبو دسر لبو یکی از انواع دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با نام دسر چغندر قرمز هم شناخته …

طرز تهیه چیز کیک لوتوس

طرز تهیه چیز کیک لوتوس

چیز کیک لوتوس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک لوتوس در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم لایه کراست
بیسکویت لوتوس۲۶۰ گرم
کره۶ قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم پینری
خامه قنادی۱ پیمانه
پنیر خامه ای۳۵۰ گرم
کرم لوتوس۱ پیمانه
شکر⅔ پیمانه
نمک⅛قاشق چایخوری

طرز تهیه چیز کیک لوتوس

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک لوتوس خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه ۴ عدد از بیسکویت ها را جدا می کنیم و مابقی آنرا درون غذاساز ریخته و میکس می کنیم.

مرحله دوم

حالا کره را روی حرارت غغیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس به همراه بیسکویت پودر شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا بیسکویت حالت خمیری پیدا کند.

مرحله سوم

در این مرحله درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد کراست را درون آن می ریزیم، سپس با پشت لیوان آنرا کاملا صاف و یکدست می کنیم. حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته تا لایه کراست به مدت ۸ دقیقه بپزد.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم لایه کراست کاملا خنک شود، سپس قالب را درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. حالا به سراغ درست کردن مایه کرم پنیری می رویم.

مرحله پنجم

برای این منظور خامه قنادی را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا فرم بگیرد، سپس پنیر خامه ای را به همراه نصف کرم لوتوس و نمک و شکر درون یک کاسه جداگانه ریخته و به خوبی هم می زنیم.

مرحله ششم

در ادامه خامه فرم گرفته را به کاسه حاوی پنیر خامه ای اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می زنیم تا مایه فیلینگ یکدست و یکنواخت شود. حالا مایه فیلینگ را درون قالب ریخته و با لیسک به خوبی صاف و یکدست می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی قالب را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم چیز کیک به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان باقی مانده کرم لوتوس را روی بخار کتری بنماری می کنیم.

مرحله هشتم

حالا قالب را از یخچال خارج کرده و کرم لوتوس را روی چیز کیک می ریزیم، سپس کاملا پخش می کنیم. در ادامه قالب را مجددا درون یخچال گذاشته تا کرم لوتوس خنک شود. در نهایت چیز کیک را با بیسکویت های باقی مانده تزیین می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.