طرز تهیه ساندویچ مرغ مخلوط مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ مخلوط

طرز تهیه ساندویچ مرغ مخلوط , دستور پخت ساندویچ مرغ مخلوط

ساندویچ مرغ مخلوط یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ مخلوط در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
پیاز قرمز۱ عدد متوسط
پیازچه۲ ساقه
فلفل دلمه قرمز و سبزاز هر رنگ ¼ فلفل دلمه ای
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
زیتون۱ قاشق غذاخوری
نان تافتون یا لواش۳ عدد
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و اورگانوبه مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیربه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق مرباخوری
ریحان تازهبه مقدار کافی
سبزی معطر خشکبه مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ مرغ مخلوط

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ مخلوط خوشمزه در ابتدای کار فلفل دلمه ای قرمز و سبز را به همراه پیازچه به صورت ریز خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و یک تابه حاوی روغن روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به همراه پیازچه، فلفل دلمه ای و مقداری ارگانو، پاپریکا، پودر سیر و نمک درون تابه ریخته و تفت می دهیم تا سبزیجات سرخ و سبک شوند. در ادامه گوجه‌ فرنگی را شسته و پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا گوجه فرنگی کمی سرخ شود. در ادامه سس کچاپ را به همراه سس خردل به تابه اضافه کرده و درب تابه را می بندیم.

مرحله چهارم

در این مرحله حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم مخلوط گوجه فرنگی به به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بپزد. حالا سینه مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و یک حبه سیر درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته شود. زمانی که سینه مرغ کاملا پخته شد، آنرا به صورت ریش ریش خرد کرده و به همراه زیتون خرد شده به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله پنیر پیتزا را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم پنیر پیتزا کاملا ذوب شود. حالا به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور سس مایونز را به همراه ماست چکیده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا سس خردل را به همراه مقداری سبزی معطر خشک به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا سس یکدست شود، سپس مقداری از مخلوط مرغ میان نان تافتون ریخته و سس را به صورت پخش روی آن می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری ریحان تازه روی سس ریخته و ساندویچ را درون یک تابه گریل بدون روغن قرار می دهیم تا دو طرفش کاملا سرخ و گریل شود. در نهایت ساندویچ مرغ مخلوط را به همراه نوشابه سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 13 آبان 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.