طرز تهیه خورش داوود پاشا به روش ترکیه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد مرغ مخصوص رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد مرغ مخصوص سالاد مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می …
طرز تهیه خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا یکی از انواع خورش های پرطرفدار در کشور ترکیه است که طعم آن شباهت زیادی به خورشت فسنجان ایرانی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش داوود پاشا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دارچین و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش داوود پاشا
مرحله اول
برای تهیه خورشت داوود پاشای ترکیه ای ابتدا یکی از پیازها را رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی آن را می گیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، دارچین را به همراه ادویه های مورد پسند خود به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند و بافت شان چسبناک شود.
مرحله سوم
حالا ابتدا دستانمان را با کمی آب مرطوب می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه گوشت چرخ کرده بر می داریم و آنرا به صورت کوفته قلقلی درون دستانمان شکل می دهیم و به خوبی فشرده می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله کوفته ها را درون یک سینی مناسب قرار می دهیم، سپس روی آنها را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت پیاز باقیمانده را درون یک تابه مناسب رنده می کنیم.
مرحله پنجم
سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کمی تفت می دهیم تا آب پیاز کشیده شود. در ادامه مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. حالا کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت هایشان به صورت یکدست سرخ شود. پس از اینکه کوفته ها سرخ شدند، رب انار و نعناع خشک را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حاالا مواد را در حدی تفت می دهیم که با هم یکدست شوند، سپس ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم کوفته ها بپزند.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود. پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و کوفته ها به طور کامل پختند، خورش ما آماده است. در نهایت خورش را درون ظرف مناسب می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
نکات طرز تهیه خورش داوود پاشا
داوود پاشا با مرغ
اگر به هر دلیلی تمایل ندارید در تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده کنید، کافیست به جای ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده از ۳۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده کنید. روش پخت تفاوتی ندارد و غذا با گوشت مرغ در زمان کمتری آماده می شود.
- منبع :
- mahla.diary