مطالب پر بازدید
طرز تهیه کاچی شیرازی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاچی شیرازی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاچی شیرازی کاچی شیرازی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که بین مردمان ایران بسیار طرفدار دارد، برای مشاهده …

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای لوبیا پلو با گوشت تکه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار مردمان ایران …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا با گردو خورش داوود پاشا مامی سایت خورش داوود پاشا خوشمزه است؟ خورش داوود پاشا بدون رب انار خورش داود پاشا با مرغ عکس خورش داوود پاشا خورش داوود پاشا با گوجه فرنگی خورش داوود پاشا سوران

خورش داوود پاشا یکی از انواع خورش های پرطرفدار در کشور ترکیه است که طعم آن شباهت زیادی به خورشت فسنجان ایرانی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش داوود پاشا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب انار۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش داوود پاشا

مرحله اول

برای تهیه خورشت داوود پاشای ترکیه ای ابتدا یکی از پیازها را رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی آن را می گیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، دارچین را به همراه ادویه های مورد پسند خود به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند و بافت شان چسبناک شود.

مرحله سوم

حالا ابتدا دستانمان را با کمی آب مرطوب می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه گوشت چرخ کرده بر می داریم و آنرا به صورت کوفته قلقلی درون دستانمان شکل می دهیم و به خوبی فشرده می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کوفته ها را درون یک سینی مناسب قرار می دهیم، سپس روی آنها را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت پیاز باقیمانده را درون یک تابه مناسب رنده می کنیم.

مرحله پنجم

سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کمی تفت می دهیم تا آب پیاز کشیده شود. در ادامه مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. حالا کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت هایشان به صورت یکدست سرخ شود. پس از اینکه کوفته ها سرخ شدند، رب انار و نعناع خشک را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حاالا مواد را در حدی تفت می دهیم که با هم یکدست شوند، سپس ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم کوفته ها بپزند.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود. پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و کوفته ها به طور کامل پختند، خورش ما آماده است. در نهایت خورش را درون ظرف مناسب می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه خورش داوود پاشا

داوود پاشا با مرغ

اگر به هر دلیلی تمایل ندارید در تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده کنید، کافیست به جای ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده از ۳۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده کنید. روش پخت تفاوتی ندارد و غذا با گوشت مرغ در زمان کمتری آماده می شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.