طرز تهیه پیچاق قیمه به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پیچاق قیمه
پیچاق قیمه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به شهر اردبیل تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیچاق قیمه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
خلال بادام | ۱۰۰ گرم |
گلاب | ½ استکان |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۴ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
هل | ۲ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیچاق قیمه
مرحله اول
برای تهیه پیچاق قیمه خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نازک خلالی خرد کرده و به همراه مقداری روغن کرمانشاهی درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
حالا گوشت گوسفندی خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.
مرحله سوم
در ادامه آب جوش را به همراه آب قلم و چوب دارچین به قابلمه اضافه کرده و درب آنرا می بندیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت گوشت کاملا بپزد. پس از گذشت ۱ ساعت چوب دارچین را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا گلاب را به همراه خلال بادام درون یک کاسه مناسب ریخته و اجازه می دهیم خلال بادام خیس بخورد. پس از گذشت ۱ ساعت خلال بادام را به همراه زعفران دم کرده و دانه هل به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا جا بیفتد. در این فاصله روغن مایع را به همراه رب گوجه فرنگی درون یک تابه مناسب ریخته و به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شده و سرخ شود.
مرحله ششم
حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش بجوشد تا کاملا جا بیفتد. پس از گذشت این زمان پیچاق قیمه را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و یک نیمرو برای تزیین روی آن می گذاریم. نوش جان.
- منبع :
- zeynabrajabi1