طرز تهیه کاناپ مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پیده رمضان به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پیده رمضان پیده رمضان یکی از انواع نان های خوشمزه و اصیل ترکیه است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، …
طرز تهیه کاناپ مرغ
کاناپ مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاناپ مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کاناپ مرغ | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۳ حبه |
سس مایونز | ½ لیوان |
نان تست | ۱ بسته |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر آویشن و جوزهندی | به مقدار کافی |
طرز تهیه کاناپ مرغ
مرحله اول
برای تهیه کاناپ مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و جوزهندی درون یک قابلمه حاوی آب ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا سینه مرغ کاملا بپزد.
مرحله دوم
در ادامه هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن درون یک قابلمه جداگانه می ریزیم، سپس مقداری آب به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم آب پز شود. زمانی که سینه مرغ پخته شد، آنرا به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله سوم
حالا هویج پخته شده را به همراه فلفل دلمه ای با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به کاسه حاوی سینه مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سس مایونز را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا کاسه را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان نان های تست را با کاتر دایره شکل قالب زده و درون یک تابه بدون روغن گریل می کنیم تا کمی برشته شوند.
مرحله پنجم
در نهایت مقداری از مواد کاناپ مرغ روی نان تست ریخته و روی آنرا با نان تست دیگر می پوشانیم به بعد اطراف شان را صاف کرده و روی آنها را با مقداری سس کاور می کنیم. در نهایت به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- charandabi