طرز تهیه ران مرغ عسلی رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ران مرغ عسلی
ران مرغ عسلی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که با سس های بسیار متنوعی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ران مرغ عسلی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران مرغ | ۶ تا ۸ عدد |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ فنجان |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر و پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ران مرغ عسلی
مرحله اول
برای تهیه ران مرغ عسلی خوشمزه در ابتدای کار عسل را به همراه روغن زیتون و کنجد درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و به وسیله همزن مفتولی یا همزن برقی ترکیب می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله پودر تخم گشنیز را به همراه پودر پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را در حدی که با هم ترکیب شوند، مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا ران های مرغ را به مواد اضافه کرده و با قاشق به آرامی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه کف سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی می پوشانیم و ران های مرغ را روی آن می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی را درون فر گرم شده قرار می دهیم و اجازه می دهیم ران های مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه گوشت مرغ را بررسی می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود فر را خاموش می کنیم.
مرحله ششم
حالا گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی ران های مرغ طلایی شود. در نهایت ران های مرغ را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- negin.foodstories