مطالب پر بازدید
طرز تهیه چوروس سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چوروس سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چوروس سیب زمینی چوروس سیب زمینی از پیش غذاهای معروف کشور اسپانیا است که با طعم های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه ماکارونی پیتزایی مخصوص با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ماکارونی پیتزایی مخصوص با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ماکارونی پیتزایی ماکارونی پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین اللملی است که با مواد ساده ای تهیه می شود، …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه ران مرغ عسلی

طرز تهیه ران مرغ عسلی , دستور پخت ران مرغ عسلی

ران مرغ عسلی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که با سس های بسیار متنوعی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ران مرغ عسلی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ۶ تا ۸ عدد
عسل۲ قاشق غذاخوری
کنجد۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ فنجان
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
پودر سیر و پیاز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ران مرغ عسلی

مرحله اول

برای تهیه ران مرغ عسلی خوشمزه در ابتدای کار عسل را به همراه روغن زیتون و کنجد درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و به وسیله همزن مفتولی یا همزن برقی ترکیب می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله پودر تخم گشنیز را به همراه پودر پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را در حدی که با هم ترکیب شوند، مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا ران های مرغ را به مواد اضافه کرده و با قاشق به آرامی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه کف سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی می پوشانیم و ران های مرغ را روی آن می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را درون فر گرم شده قرار می دهیم و اجازه می دهیم ران های مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه گوشت مرغ را بررسی می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود فر را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

حالا گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی ران های مرغ طلایی شود. در نهایت ران های مرغ را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.