مطالب پر بازدید
طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر رول اسفناج و پنیر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که برای سرو …

طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید به روش ترکی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید به روش ترکی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید دلمه کلم برگ، یک از خوشمزه ترین انواع دلمه است. این دلمه خوشمزه را می توان با …

طرز تهیه سیب زمینی کره ای

طرز تهیه سیب زمینی کره ای , دستور پخت سیب زمینی کره ای

سیب زمینی کره ای از پیش های محبوب در فست فودها است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی کره ای در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
کره۵۰ گرم
پول بیبر۱ قاشق چایخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
رزماری۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی کره ای

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی کره ای خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند. پوست گرفتن سیب زمینی ها اختیاری است ولی در صورتی که می خواهید مانند دستور اصلی عمل کنید، نیازی به پوست گرفتن سیب زمینی ها نیست.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. حالا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که نیازی نیست سیب زمینی ها کاملا مغز پخت شوند، به همین دلیل ۳۰ دقیقه برای پخت آنها کافی است. پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، آنها را از قابلمه خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه سیب زمینی ها کاملا خنک شدند، آنها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا کره به طور کامل ذوب شود.

مرحله پنجم

حالا سیب زمینی ها را درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم یک سمت شان سرخ شود. در ادامه سیب زمینی ها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود، سپس ادویه ها را با هم ترکیب می کنیم و روی سیب زمینی ها می ریزیم.

مرحله ششم

حالا سیب زمینی ها را به همراه ادویه ها یک تا دو دقیقه تفت می دهیم، سپس از تابه خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا چربی اضافی شان گرفته شود. در نهایت سیب زمینی ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.