طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ سالاد ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در سراسر جهان با نام سالاد …

طرز تهیه پیراشکی مرغ

فیلم طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ طرز تهیه پیراشکی مرغ در ماهیتابه طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر نانوایی طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی با خمیر نانوایی طرز تهیه پیراشکی مرغ در فر طرز تهیه پیراشکی مرغ داخل توستر طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر نانوایی بدون فر طرز تهیه پیراشکی مرغ با پنیر پیتزا

پیراشکی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
آب یا شیر ولرم۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
آرد۳ لیوان
روغن مایع۶ قاشق غذاخوری
خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
شکر۴ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
سینه مرغ۲۰۰ گرم
قارچ۱۰۰ گرم
پیاز برای پخت مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
کنسرو ذرت۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱  قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا (قابل حذف)به مقدار کافی
نمک و پودر آویشنبه مقدار کافی
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه پیراشکی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه پیاز و مقداری زردچوبه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد به قابلمه آب اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سینه مرغ درون آب بجوشد تا کاملا پخته شود، سپس به سراغ درست کردن خمیر پیراشکی می رویم، برای این منظور شیر ولرم را به همراه ۱ قاشق مرباخوری شکر و خمیر مایه درون یک ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا روی ظرف را با درپوش می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا خمیر مایه فعال شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک، روغن مایع و مابقی شکر درون یک کاسه نسبتا گودی می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا محتوی درون کاسه را با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. پس از فعال شدن خمیر مایه، آنرا به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و بدون هم زدن آرد الک شده را کم کم به کاسه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا با دست ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبند حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را با مقداری آرد می پوشانیم، سپس خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی ورز می دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را چندین مرتبه محکم به سطح کار می کوبیم تا کاملا منسجم شود، سپس خمیر را چانه گرفته و درون یک کاسه چرب شده می گذاریم. در ادامه روی کاسه را با سلفون پوشانده و در یک جای گرم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. در این فاصله به سراغ درست کردن مواد میانی پیراشکی می رویم، برای این منظور ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله پیاز را به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شوند. زمانی که سینه مرغ پخت، آنرا از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله نهم

حالا سینه مرغ را به صورت ریش ریش خرد کرده و به تابه می افزاییم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه ذرت به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا فلفل دلمه ای سرخ شود، سپس قارچ را شسته و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه قارچ را به تابه اضافه کرده و بلافاصله حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ سرخ شده و آب نیندازد.

مرحله یازدهم

در این مرحله به دلخواه مقداری آب لیمو ترش تازه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا مانع از سیاه شدن رنگ قارچ ها شود. زمانی که آب اضافی قارچ تبخیر شد، مواد را اطراف تابه جمع کرده و رب گوجه فرنگی را وسط تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شده، سپس رنگ آن باز شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.

مرحله سیزدهم

در این مرحله تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم مواد میانی کمی خنک شوند. حالا روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را ورز می دهیم تا پف اضافی آن گرفته شود، سپس روی سطح کار انتقال می دهیم.

مرحله چهاردهم

حالا خمیر را به چانه های کوچک و یکسان تقسیم کرده و با کمک وردنه به قطر ۵ میلی متر باز می کنیم. در ادامه مقداری از مواد میانی در یک سمت خمیر ریخته و روی آنرا با قسمت دیگر خمیر می پوشانیم تا مواد میانی پنهان شود.

مرحله پانزدهم

در ادامه لبه های خمیر را با کمک چنگال به خوبی فیکس می کنیم تا مواد میانی از خمیر خارج نشود. حالا یک قابلمه نسبتا گود روی حرارت گذاشته و به اندازه ای که پیراشکی ها درون آن غوطه ور بمانند به قابلمه روغن مایع می افزاییم.

مرحله شانزدهم

اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس پیراشکی ها را درون روغن انداخته و مقداری روغن داغ با قاشق روی آنها می ریزیم تا پف کنند. در ادامه اجازه می دهیم پیراشکی ها کاملا سرخ و طلایی شوند.

مرحله هفدهم

زمانی که دو طرف پیراشکی ها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان جذب دستمال شود. در نهایت پیراشکی ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.