طرز تهیه علی نازیک به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پاستا پستو به روش ایتالیایی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه پاستا پستو پاستا پستو یکی از انواع غذاهای اصلی کشور ایتالیا است که طعمی خاص و بسیار جذاب دارد، برای مشاهده …
طرز تهیه علی نازیک
علی نازیک یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه علی نازیک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۳ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه درشت |
ماست | ۶۰۰ گرم |
نعنا خشک، پودر آویشن و نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه علی نازیک
مرحله اول
برای تهیه علی نازیک خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای به خوبی شسته و اجازه می دهیم کاملا خشک شوند، سپس روی حرارت ذغال یا گاز به روش کبابی می پزیم تا مغز پخت شوند.
مرحله دوم
زمانی که سبزیجات کاملا پخته و نرم شدند، آنها را از روی حرارت برداشته و درون یک ظرف مناسب می گذاریم، سپس روی ظرف را نایلون پلاستیکی می پوشانیم تا سبزیجات به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند و پوست آنها به راحتی جدا شود.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان پوست بادمجان ها را جدا کرده و به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه مقداری نمک، نعنا خشک، آویشن و ماست به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه مواد درون کاسه را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شوند. حالا به سراغ درست کردن خوراک روی بورانی می رویم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا درون تابه مقداری روغن مایع ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. پس از اینکه پیاز طلایی رنگ و سرخ شد، گوشت چرخ کرده را به تابه افزوده و تفت می دهیم.
مرحله ششم
در ادامه مقداری زردچوبه به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه افزوده و به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود. حالا پوست گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را جدا کرده و به صورت ریز همانند بادمجان ساطوری می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی را به تابه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم، سپس روی حرارت ملایم اجازه می دهیم مواد به خوبی مغز پخت شده و روغن بیندازند. پس از اینکه خوراک جا افتاد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
مرحله هشتم
در نهایت بورانی بادمجان را درون یک ظرف نسبتا گود می ریزیم و در مرکز آن مقداری از خوراک علی نازیک می ریزیم و با کمی جعفری خرد شده تزیین می کنیم، سپس به دلخواه به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- sediqe_sedaaqat