طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه توپک سیب زمینی
توپک سیب زمینی سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب بین المللی است که برای دورچین غذاهای فست فودی و سینی مزه نیز مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
سبزی خشک معطر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد سوخاری | |
سفیده تخم مرغ | ۳ عدد |
پودر سوخاری | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۱ لیوان |
طرز تهیه توپک سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه توپک سیب زمینی سوخاری در ابتدای کار سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم و با پوست درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ لیوان آب به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، آنها را پوست می گیریم و درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله سوم
حالا با استفاده از چنگال یا گوشتکوب سیب زمینی ها را به طور کامل له می کنیم تا بافت شان مانند پوره یکدست شود. بعد از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، زرده های تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سیرها را رنده می کنیم و به همراه پودر پاپریکا، کره، سبزی خشک معطر و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه مواد کاملا منسجم شدند، یک تابه گود روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که توپک ها هنگام سرخ شدن، درون روغن شناور باشند. در ادامه سفیده های تخم مرغ را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله ششم
آرد سفید و پودر سوخاری را درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و به صورت توپ شکل می دهیم، سپس درون آرد سفید می غلطانیم تا کاملا کاور شود.
مرحله هفتم
حالا توپک را درون سفیده تخم مرغ می غلطانیم و پس از آن درون کاسه حاوی پودر سوخاری قرار می دهیم تا با یک لایه پودر سوخاری کاور شود. در ادامه توپک را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم سرخ شود.
مرحله هشتم
تمام مواد را به همین صورت آماده کرده و درون روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه توپک ها به صورت یکدست طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
- منبع :
- cook__events