طرز تهیه توپک سیب زمینی

طرز تهیه توپک سیب زمینی شکم پر طرز تهیه توپک سیب زمینی ساده طرز تهیه توپک سیب زمینی با سوسیس طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه توپک سیب زمینی بدون پنیر پیتزا طرز تهیه توپک سیب زمینی رنگی طرز تهیه توپک سیب زمینی با کالباس طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت

توپک سیب زمینی سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب بین المللی است که برای دورچین غذاهای فست فودی و سینی مزه نیز مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
زرده تخم مرغ۳ عدد
پودر پاپریکا۱ قاشق چایخوری
کره۲۵ گرم
سبزی خشک معطر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد سوخاری
سفیده تخم مرغ۳ عدد
پودر سوخاری۱ لیوان
آرد سفید۱ لیوان

طرز تهیه توپک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه توپک سیب زمینی سوخاری در ابتدای کار سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم و با پوست درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ لیوان آب به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، آنها را پوست می گیریم و درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با استفاده از چنگال یا گوشتکوب سیب زمینی ها را به طور کامل له می کنیم تا بافت شان مانند پوره یکدست شود. بعد از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، زرده های تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیرها را رنده می کنیم و به همراه پودر پاپریکا، کره، سبزی خشک معطر و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد کاملا منسجم شدند، یک تابه گود روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که توپک ها هنگام سرخ شدن، درون روغن شناور باشند. در ادامه سفیده های تخم مرغ را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله ششم

آرد سفید و پودر سوخاری را درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و به صورت توپ شکل می دهیم، سپس درون آرد سفید می غلطانیم تا کاملا کاور شود.

مرحله هفتم

حالا توپک را درون سفیده تخم مرغ می غلطانیم و پس از آن درون کاسه حاوی پودر سوخاری قرار می دهیم تا با یک لایه پودر سوخاری کاور شود. در ادامه توپک را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم سرخ شود.

مرحله هشتم

تمام مواد را به همین صورت آماده کرده و درون روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه توپک ها به صورت یکدست طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.