طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد به روش فوری و طعمی بی نظیر
طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد
ساندویچ مرغ سرد از غذاهای فوری و حاضری محسوب می شود که با ترکیبات متنوعی می توانیم آنرا درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
جعفری | ۱ دسته متوسط |
سس مایونز کم چرب | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پیاز برای پخت مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ سرد در ابتدای کار پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را دو دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید.
مرحله سوم
حالا کف هایی که روی سطح آب جمع می شوند را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد، سپس آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریزش ریش خرد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس گوشت مرغ را به تابه افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.
نکته: برای رژیمی تر شدن ساندویچ می توانیم مرغ را بدون سرخ کردن به دیگر مواد اضافه کنیم.
مرحله پنجم
گوشت مرغ را پس از سرخ کردن از تابه خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم خنک شود. در همین حین جعفری را به صورت متوسط خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.
مرحله ششم
در این مرحله سس مایونز کم چرب را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس درون نان باگت می ریزیم و سرو می کنیم.
نکته: برای خوشمزه تر شدن ساندویچ، توصیه می شود آنرا یک تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد.
- منبع :
- cookbook_by_diila