مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد اندونزی ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده سالاد اندونزی یکی از سالادهای بسیار معروف کشور اندونزی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه حلوا بیسکویتی به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا بیسکویتی به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوا بیسکویتی حلوای بیسکویتی یکی از حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا با انواع بیسکویت ها درست …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد

ساندویچ مرغ سرد با سس مایونز طرز تهیه ساندویچ مرغ فرانسوی ساندویچ مرغ سرد نی نی سایت ساندویچ مرغ هواپیمایی ساندویچ مرغ سرد ارمنی ساندویچ مرغ و خیارشور طرز تهیه ساندویچ مرغ و جعفری ساندویچ مرغ سرد با کاهو

ساندویچ مرغ سرد از غذاهای فوری و حاضری محسوب می شود که با ترکیبات متنوعی می توانیم آنرا درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
جعفری۱ دسته متوسط
سس مایونز کم چرب۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پیاز برای پخت مرغ۱ عدد

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ سرد در ابتدای کار پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را دو دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید.

مرحله سوم

حالا کف هایی که روی سطح آب جمع می شوند را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد، سپس آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریزش ریش خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس گوشت مرغ را به تابه افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.

نکته: برای رژیمی تر شدن ساندویچ می توانیم مرغ را بدون سرخ کردن به دیگر مواد اضافه کنیم.

مرحله پنجم

گوشت مرغ را پس از سرخ کردن از تابه خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم خنک شود. در همین حین جعفری را به صورت متوسط خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله ششم

در این مرحله سس مایونز کم چرب را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس درون نان باگت می ریزیم و سرو می کنیم.

نکته: برای خوشمزه تر شدن ساندویچ، توصیه می شود آنرا یک تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.