طرز تهیه بابا غنوش به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش با رب انار طرز تهیه باباغنوش در بفرمایید شام باباغنوش اصل طرز تهیه بابا غنوش شف طیبه فرق متبل و باباغنوش بابا غنوش نی نی سایت

بابا غنوش یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی است که به دلیل این‌که با بادمجان کبابی درست می‌شود طعم و عطر بی‌نظیری دارد و می‌توانید آن را با روشی ساده و سریع آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بابا غنوش در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
بادمجان متوسط۳ عدد
ارده۳ قاشق غذاخوری
سیر۲ یا ۳ حبه
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم
دانه اناربه مقدار لازم

طرز تهیه بابا غنوش

مرحله اول

برای تهیه بابا غنوش به روی لبنانی در ابتدا بادمجان‌ها را تمیز بشورید و خشک کنید، طوری که کلاهک سبز آن‌ها جدا نشود، بعد روی گاز یا منقل همه قسمت‌های بادمجان‌ها را خوب کباب کنید.

نکته: اگر بوی دودی بادمجان را دوست ندارید می‌توانید آن را در فر بپزید.

مرحله دوم

بعد از آن بادمجان‌های کبابی را تقریبا ۵ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا کمی خنک شوند بعد با دست پوست آن‌ها را بگیرید و کلاهک سبز را جدا کنید و بادمجان‌ها‌ را در ظرف قرار دهید.

مرحله سوم

سپس با کمک چنگال یا گوشتکوب بادمجان‌ها را کاملا له و پوره کنید، بعد از آن ارده را هم اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا به خورد بادمجان رود.

مرحله چهارم

حالا با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان ۲ یا ۳ حبه سیر را با رنده ریز، رنده کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر آزاد شود و با بادمجان‌ها ترکیب شود.

مرحله پنجم

سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و آب آن‌ را بگیرید و به اندازه ۳ قاشق از آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر لیموی تازه در مواد پخش شود.

نکته: به دلخواه خودتان می‌توانید از مقداری گردو پودر شده هم در ترکیب اضافه کنید تا غذا طعم و مزه بهتری داشته باشد.

مرحله ششم

بعد روغن زیتون را هم روی ترکیب مواد بریزید و خوب هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و مقداری نمک هم به دلخواه خودتان اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

نکته: برای اینکه همه مواد خوب با هم میکس شوند می‌توانید برای چند ثانیه مخلوط را در میکسر بریزید.

مرحله هفتم

سپس بابا غنوچ را در ظرف مناسبی بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و مقداری جعفری را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس ریز خرد کنید و روی آن بریزید. در آخر باباغنوچ را با دانه‌های انار و خرده‌های گردو تزئین کنید و همراه با نان تازه یا کراکر، چیپس و سبزی خوردن سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 1 اسفند 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.