طرز تهیه بابا غنوش به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بابا غنوش
بابا غنوش یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی است که به دلیل اینکه با بادمجان کبابی درست میشود طعم و عطر بینظیری دارد و میتوانید آن را با روشی ساده و سریع آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بابا غنوش در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
بادمجان متوسط | ۳ عدد |
ارده | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ یا ۳ حبه |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری | به مقدار لازم |
دانه انار | به مقدار لازم |
طرز تهیه بابا غنوش
مرحله اول
برای تهیه بابا غنوش به روی لبنانی در ابتدا بادمجانها را تمیز بشورید و خشک کنید، طوری که کلاهک سبز آنها جدا نشود، بعد روی گاز یا منقل همه قسمتهای بادمجانها را خوب کباب کنید.
نکته: اگر بوی دودی بادمجان را دوست ندارید میتوانید آن را در فر بپزید.
مرحله دوم
بعد از آن بادمجانهای کبابی را تقریبا ۵ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا کمی خنک شوند بعد با دست پوست آنها را بگیرید و کلاهک سبز را جدا کنید و بادمجانها را در ظرف قرار دهید.
مرحله سوم
سپس با کمک چنگال یا گوشتکوب بادمجانها را کاملا له و پوره کنید، بعد از آن ارده را هم اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا به خورد بادمجان رود.
مرحله چهارم
حالا با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان ۲ یا ۳ حبه سیر را با رنده ریز، رنده کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر آزاد شود و با بادمجانها ترکیب شود.
مرحله پنجم
سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و آب آن را بگیرید و به اندازه ۳ قاشق از آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر لیموی تازه در مواد پخش شود.
نکته: به دلخواه خودتان میتوانید از مقداری گردو پودر شده هم در ترکیب اضافه کنید تا غذا طعم و مزه بهتری داشته باشد.
مرحله ششم
بعد روغن زیتون را هم روی ترکیب مواد بریزید و خوب هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و مقداری نمک هم به دلخواه خودتان اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
نکته: برای اینکه همه مواد خوب با هم میکس شوند میتوانید برای چند ثانیه مخلوط را در میکسر بریزید.
مرحله هفتم
سپس بابا غنوچ را در ظرف مناسبی بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و مقداری جعفری را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس ریز خرد کنید و روی آن بریزید. در آخر باباغنوچ را با دانههای انار و خردههای گردو تزئین کنید و همراه با نان تازه یا کراکر، چیپس و سبزی خوردن سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- استند چوبی کنار سماوری؛ ۱۵ مدل نوین و بامزه که خونه رو گرم و دوستداشتنی میکنه!
- کت بلیزر دیپلمات شیک؛ ۱۵ مدل جذاب برای استایلهای لوکس و شیک
- بهترین کیف پارچه ای جذاب برای امسال؛ 15 مدل پرطرفدار و شیک
- مدل لباس مزونی شیک؛ ۱۵ عکس از طراحیهای مدرن و جذاب
- ماکسی مجلسی پلنگی یونیک؛ ۱۵ مدل بینظیر مخصوص مراسم خاص لاکچری
- کفش سفید نامزدی شیک؛ ۱۵ مدل راحت و زیبا برای استایل عروس
- منبع :
- seenbefood