طرز تهیه سس پستو به روش فست فودی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سس پستو
سس پستو یکی از سسهای خوشمزه ایتالیایی است که بسیار پرکاربرد است و با غذاهایی مثل پاستا، پیتزا و ساندویچ مصرف میشود، روش آماده کردن این سس خوش طعم و رنگ بسیار ساده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پستو در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم سس پستو | |
برگ ریحان ایتالیایی | ۲ لیوان |
پنیر پارمزان | نصف لیوان |
بادام زمینی یا گردو | نصف لیوان |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون بکر | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
پودر زنجبیل | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه سس پستو
مرحله اول
برای تهیه سس پستو رستورانی ابتدا سبزی ریحان را تمیز کنید و بشورید و در آبکش اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود، بعد اگر از میکسر استفاده نمیکنید، با چاقوی تیز، ریز خرد و ساطوری کنید.
مرحله دوم
حالا پنیر پارمزان را به ریحان اضافه کنید و خوب با هم میکس کنید، بعد با توجه به اینکه پنیر پارمزان شور مزه است با سلیقه خودتان کمی نمک روی مخلوط بپاشید و هم بزنید.
مرحله سوم
با توجه به اینکه در تهیه سس پستو در اصل از دانه کاج ایتالیایی استفاده میکنند اما به راحتی در دسترس نیست میتوانید از گردو، بادام زمینی، بادام هندی یا پسته استفاده کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله مغز گردو یا بادام زمینی و یا ترکیبی از هر دو را در میکسر بریزید و با مخلوط مواد خوب میکس کنید، فلفل سیاه را هم اضافه کنید و میکس کنید.
نکته: هر چقدر از مغزها بیشتر استفاده کنید سس سفتتر میشود.
مرحله پنجم
با سلیقه و دلخواه خودتان اگر میخواهید سس کمی مزه تندتری داشته باشد، میتوانید از کمی فلفل قرمز یا پودر زنجبیل استفاده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
بعد سیرها را ریز خرد کنید یا با رنده ریز رنده کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید یا در میکسر بریزید و میکس کنید تا عطر سیر در مخلوط پخش شود و کامل به خورد مواد برود.
مرحله هفتم
در این مرحله مخلوط را از داخل میکسر در یک ظرف بریزید و روغن زیتون خالص و بکر را به مخلوط اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.
نکته: اگر میخواهید سس زیاد شل نباشد و فرم خامهای شکل داشته باشد از روغن زیتون کم استفاده کنید.
مرحله هشتم
سپس مزه سس پستو آماده شده را بچشید و با توجه به ذائقه خودتان نمک، فلفل یا آب لیمو ترش به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد داخل ظرف شیشهای در بسته بریزید و در یخچال نگه دارید.
مرحله نهم
در آخر سس پستو را همراه با پیتزا، پاستا استفاده کنید و یا روی نان تست بریزید و به تنهایی یا با پنیر لبنه به عنوان میان وعده سالم و مقوی نوش جان کنید.
- منبع :
- cookbook_by_diila