مطالب پر بازدید
طرز تهیه مربای زردآلو خوشرنگ و مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربای زردآلو خوشرنگ و مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، …

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط ساده و فوری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط ساده و فوری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط ترشی لیته یکی از انواع ترشی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو بدون پنیر طرز تهیه سس پستو رژیمی طرز تهیه سس پستو برای پاستا طرز تهیه سس پستو با دانه کاج طرز تهیه سس پستو با خامه طرز تهیه سس پستو با ریحان خشک طرز تهیه پاستا با سس پستو

سس پستو یکی از سس‌های خوشمزه ایتالیایی است که بسیار پرکاربرد است و با غذاهایی مثل پاستا، پیتزا و ساندویچ مصرف می‌شود، روش آماده کردن این سس خوش طعم و رنگ بسیار ساده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پستو در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم سس پستو
برگ ریحان ایتالیایی۲ لیوان
پنیر پارمزاننصف لیوان
بادام زمینی یا گردونصف لیوان
سیر۳ حبه
روغن زیتون بکر۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
پودر زنجبیلبه مقدار دلخواه

طرز تهیه سس پستو

مرحله اول

برای تهیه سس پستو رستورانی ابتدا سبزی ریحان را تمیز کنید و بشورید و در آبکش اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود، بعد اگر از میکسر استفاده نمی‌کنید، با چاقوی تیز، ریز خرد و ساطوری کنید.

مرحله دوم

حالا پنیر پارمزان را به ریحان اضافه کنید و خوب با هم میکس کنید، بعد با توجه به این‌که پنیر پارمزان شور مزه است با سلیقه خودتان کمی نمک روی مخلوط بپاشید و هم بزنید.

مرحله سوم

با توجه به این‌که در تهیه سس پستو در اصل از دانه کاج ایتالیایی استفاده می‌کنند اما به راحتی در دسترس نیست می‌توانید از گردو، بادام زمینی، بادام هندی یا پسته استفاده کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله مغز گردو یا بادام زمینی و یا ترکیبی از هر دو را در میکسر بریزید و با مخلوط مواد خوب میکس کنید، فلفل سیاه را هم اضافه کنید و میکس کنید.

نکته: هر چقدر از مغزها بیشتر استفاده کنید سس سفت‌تر می‌شود.

مرحله پنجم

با سلیقه و دلخواه خودتان اگر می‌خواهید سس کمی مزه تندتری داشته باشد، می‌توانید از کمی فلفل قرمز یا پودر زنجبیل استفاده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

بعد سیرها را ریز خرد کنید یا با رنده ریز رنده کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید یا در میکسر بریزید و میکس کنید تا عطر سیر در مخلوط پخش شود و کامل به خورد مواد برود.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط را از داخل میکسر در یک ظرف بریزید و روغن زیتون خالص و بکر را به مخلوط اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.

نکته: اگر می‌خواهید سس زیاد شل نباشد و فرم خامه‌ای شکل داشته باشد از روغن زیتون کم استفاده کنید.

مرحله هشتم

سپس مزه سس پستو آماده شده را بچشید و با توجه به ذائقه خودتان نمک، فلفل یا آب لیمو ترش به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد داخل ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و در یخچال نگه دارید.

مرحله نهم

در آخر سس پستو را همراه با پیتزا، پاستا استفاده کنید و یا روی نان تست بریزید و به تنهایی یا با پنیر لبنه به عنوان میان وعده سالم و مقوی نوش جان کنید.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.