مطالب پر بازدید
طرز تهیه دسر عربی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر عربی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر عربی دسر عربی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه چیز کیک لوتوس به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک لوتوس به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک لوتوس چیز کیک لوتوس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه پودینگ موز

طرز تهیه پودینگ موز حاضری طرز تهیه پودینگ موز با ژله طرز تهیه پودینگ موز و بیسکویت طرز تهیه پودینگ موز برای 4 نفر طرز تهیه پودینگ موز و گردو طرز تهیه پودینگ موز و شکلات

پودینگ موز یکی از دسرهای محبوب و بسیار خوشمزه بین‌المللی است که به راحتی می توانیم در منزل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ موز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴-۶ نفر
موز۲ عدد
نان تست۶ عدد
تخم مرغ۲ عدد
شکر۵۰ گرم
آب۲۵۰ میلی لیتر
کره۳۰ گرم
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه پودینگ موز

مرحله اول

برای تهیه پودینگ موز خوشمزه در ابتدای کار نان های تست را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

مواد را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس کره هم دمای محیط را به همراه آب به کاسه اضافه کرده و هم زدن را کمی ادامه می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله نان های تست را به کاسه اضافه کرده و به آرامی مواد را هم می زنیم تا نان ها خمیر شوند. در ادامه یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب کرده و آنرا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

نکته: بهتر است از قالب پاند یا لوف برای تهیه این دسر استفاده شود.

مرحله چهارم

حالا یک سوم مواد را در کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم، سپس پودر کاکائو را روی مواد می پاشیم. در ادامه یکی از موزها را به صورت ورقه ای خرد کرده و روی مواد می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک سوم دیگر از مواد را روی موزها می ریزیم و صاف می کنیم، سپس پودر دارچین را روی آن می ریزیم. در ادامه موز باقیمانده را به صورت ورقه ای خرد کرده و روی مواد می چینیم.

مرحله ششم

حالا باقیمانده مواد را روی موزها می ریزیم و صاف می کنیم، سپس یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد قالب را درون یک قابلمه کوچک قرار داده و روی آب جوش قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا درب قابلمه بزرگ را می بندیم و اجازه می دهیم پودینگ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان قالب را از قابلمه خارج کرده و روی ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم، سپس به سلیقه خود با پودر دارچین تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.