طرز تهیه پودینگ موز به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پودینگ موز
پودینگ موز یکی از دسرهای محبوب و بسیار خوشمزه بینالمللی است که به راحتی می توانیم در منزل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ موز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴-۶ نفر | |
موز | ۲ عدد |
نان تست | ۶ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۵۰ گرم |
آب | ۲۵۰ میلی لیتر |
کره | ۳۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه پودینگ موز
مرحله اول
برای تهیه پودینگ موز خوشمزه در ابتدای کار نان های تست را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
مواد را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس کره هم دمای محیط را به همراه آب به کاسه اضافه کرده و هم زدن را کمی ادامه می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
در این مرحله نان های تست را به کاسه اضافه کرده و به آرامی مواد را هم می زنیم تا نان ها خمیر شوند. در ادامه یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب کرده و آنرا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
نکته: بهتر است از قالب پاند یا لوف برای تهیه این دسر استفاده شود.
مرحله چهارم
حالا یک سوم مواد را در کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم، سپس پودر کاکائو را روی مواد می پاشیم. در ادامه یکی از موزها را به صورت ورقه ای خرد کرده و روی مواد می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک سوم دیگر از مواد را روی موزها می ریزیم و صاف می کنیم، سپس پودر دارچین را روی آن می ریزیم. در ادامه موز باقیمانده را به صورت ورقه ای خرد کرده و روی مواد می چینیم.
مرحله ششم
حالا باقیمانده مواد را روی موزها می ریزیم و صاف می کنیم، سپس یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد قالب را درون یک قابلمه کوچک قرار داده و روی آب جوش قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا درب قابلمه بزرگ را می بندیم و اجازه می دهیم پودینگ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان قالب را از قابلمه خارج کرده و روی ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم، سپس به سلیقه خود با پودر دارچین تزیین می کنیم.
- منبع :
- deserkade_t.a