طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ , دستور تهیه پاناکوتا سه رنگ قالبی

پاناکوتا سه رنگ یکی از دسرهای خوشمزه و شیک بین المللی است که در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف درست می‌شود، این دسر خوش رنگ در پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد و خیلی راحت می‌توانید آن را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی
شیر۲ لیوان
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
آب سرد۴/۱ پیمانه
شکر۷ قاشق غذاخوری
خامه۵ قاشق غذاخوری
وانیل۲/۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای پاناکوتای نسکافه‌ای
شیر۲ لیوان
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
آب سرد۴/۱ پیمانه
شکر۸ قاشق غذاخوری
خامه۶ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه فوری۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاناکوتای شکلاتی
شیر۲ لیوان
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
آب سرد۴/۱ پیمانه
شکر۶ قاشق غذاخوری
خامه۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ تخته‌ای۵۰ گرم

طرز تهیه پاناکوتای سه رنگ

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن ژلاتین دو قاشق ژلاتین را در ظرفی بریزید و سپس آب سرد را به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید تا ژلاتین آب را جذب کند و بافت آن اسفنجی شود، سپس آن را روی بخار کتری بن‌ماری کنید تا بافت ژلاتین صاف و یکدست شود.

نکته: روش درست کردن ژلاتین برای هر سه پاناکوتا یکسان و به همین روش است.

مرحله دوم

برای پاناکوتا وانیلی شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر گرم شود، شیر نباید بجوشد، فقط کمی گرم شود کافیست بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در شیر حل شود، وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

نکته: اگر شیر بجوشد خامه می‌برد و دسر خراب می‌شود.

مرحله سوم

سپس خامه را در ظرفی بریزید و به روش بن‌ماری روی بخار کتری گرم کنید و بعد از این‌که خامه کمی رقیق شد به شیر گرم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آن‌ها صاف و یکدست شود و بعد ظرف را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

سپس ژلاتین گرم و بن‌ماری شده را به مخلوط وانیلی اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، بعد از آن با یک پیمانه مقداری از پاناکوتای وانیلی را در ظرف‌های مناسب بریزید و ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

برای پاناکوتای نسکافه‌ای، به روش قبل شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکر در آن حل شود بعد پودر نسکافه فوری را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مخلوط صاف و یکدست شود.

مرحله ششم

سپس خامه را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری گرم کنید و بعد چند قاشق از مواد نسکافه‌ای گرم را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و مخلوط نبرد، سپس به مواد نسکافه ای اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هفتم

حالا ژلاتین گرم و بن‌ماری شده را به مواد نسکافه‌ای اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی تشکیل شود بعد در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا حرارت و داغی اولیه پاناکوتای نسکافه‌ای از بین برود و کمی سرد شود.

مرحله هشتم

بعد از سرد شدن پاناکوتای نسکافه‌ای، ظرف‌های پاناکوتا را از یخچال در بیاورید و با پیمانه انتخابی به همان اندازه قبل از مواد پاناکوتای نسکافه‌ای روی پاناکوتای وانیلی که نیم بند شده، بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله نهم

برای پاناکوتای شکلاتی، شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در شیر کاملا حل شود و سپس پودر کاکائو را به مخلوط مواد اصافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و پودر کاکائو در شیر گلوله نشود.

مرحله دهم

بعد شکلات تلخ تخته‌ای را که خرد و کوچک کرده‌اید روی مواد بریزید و هم بزنید تا شکلات‌ها در شیر گرم حل شوند و سپس خامه را در ظرفی به روش بن ماری روی بخار کتری گرم کنید و چند قاشق از مواد کاکائویی را در آن بریزید و هم بزنید.

مرحله یازدهم

بعد ترکیب تشکیل شده را به مواد کاکائویی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، این کار برای این است که شیر نبرد، سپس ژلاتین گرم و بن ماری شده را به مواد کاکائویی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت مخلوط صاف و یکدست شود.

مرحله دوازدهم

حالا پاناکوتای شکلاتی را در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه و داغی آن از بین برود و سرد شود بعد با پیمانه به همان اندازه‌های قبلی از مواد پاناکوتای شکلاتی را روی ظرف پاناکوتاها بریزید، حتما از پیمانه و مقیاس مشخص استفاده کنید.

مرحله سیزدهم

بعد ظرف پاناکوتا را که ظاهر شیکی دارد دوباره برای مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید بعد از این زمان پاناکوتا سه رنگ را از فریزر در بیاورید برای مدت ۶ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و بافت آن‌ها منسجم شود.

مرحله چهاردهم

سپس پاناکوتاها را یک ربع قبل از سرو از یخچال در بیاورید و با پودر پسته، پودر نارگیل، گردو خرد شده و خلال بادام و یا شکلات چیپسی و برش‌هایی از موز و توت‌فرنگی تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 اسفند 1401
Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.