مطالب پر بازدید
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ بورک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای پرطرفدار کشور ترکیه است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه رولت مرغ ساده و بسیار شیک با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت مرغ ساده و بسیار شیک با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت مرغ ساده رولت مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار شیک بین المللی است که برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه قیمه بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه با لپه و گوشت طرز تهیه قیمه لعاب دار فیلم خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورشت بامیه با لپه و مرغ

قیمه بامیه نوعی خورشت خوشمزه و لذیذ است که با توجه به خاصیت‌های زیادی که بامیه دارد این غذای خوش طعم طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی می‌توان آن را تهیه و آماده کرد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه بامیه در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
لپه۱۰۰ گرم
بامیه۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
فلفل سیاهبه مقدار کافی
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگینصف لیوان
لیمو عمانی، یا آبغوره یا آب نارنجبه مقدار کافی

طرز تهیه قیمه بامیه

مرحله اول

ابتدا لپه‌ها را از شب قبل در آب خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود و موقع طبخ غذا سریعتر بپزند، بعد ۲ ساعت قبل از پخت خورشت لپه‌ها را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لپه‌ها نیم پز شوند.

مرحله دوم

بعد پیازها را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی سبک شود سپس مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید تا گرم شود، وقتی روغن داغ شد پیازها را در روغن هم بزنید تا کمی تفت داده شوند و طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

سپس زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا با پیازها ترکیب شوند و پیازها رنگ زردچوبه را به خود بگیرند، بعد گوشت‌ را که به شکل خورشتی و در اندازه دلخواه خرد کرده‌اید در قابلمه بریزید و تفت دهید تا گوشت‌ها تغییر رنگ دهند.

نکته: می‌توانید گوشت را ابتدا با یک پیاز کوچک و یک لیوان آب در ظرفی جداگانه بپزید و بعد به پیازها اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا لپه‌های نیم پز را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید، سپس رب را روی ترکیب مواد بریزید و با قاشق بافت آن را باز کنید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شود و از حالت خامی خارج شود و کاملا با ترکیب مواد مخلوط شود.

مرحله پنجم

سپس یک گوجه فرنگی بزرگ را با رنده ریز رنده کنید و یا در میکسر میکس کنید تا کاملا پوره و له شود بعد به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کمی کشیده شود، سپس ۲ تا ۳ لیوان آب جوش روی مواد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ششم

وقتی خورشت تقریبا پخته شد نیم ساعت قبل از این‌که از روی حرارت بردارید مقداری نمک و فلفل سیاه و یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت کاملا جا بیفتد و عطر و طعم دارچین کاملا به خورد مواد برود.

مرحله هفتم

در این فاصله بامیه‌ها را پاک کنید و تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود، دم بامیه‌ها را زیاد کوتاه نکنید چون در هنگام پخت لعاب آن‌ها داخل خورشت می‌ریزد و هم ظاهر خورشت را خراب می‌کند و هم طعم آن را تغییر می‌دهد.

مرحله هشتم

حالا در یک تابه مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و سپس بامیه‌ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن خوب تفت دهید و بعد به خورشت اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا همراه با خورشت بپزند و جا بیفتند.

مرحله نهم

برای چاشنی این خورشت می‌توانید دو عدد لیمو عمانی را با چاقو سوراخ کنید و نیم ساعت در آب قرار دهید تا تلخی آن‌ها از بین برود و بعد یک ربع آخر پخت غذا به آن اضافه کنید و هم بزنید، به جای لیمو عمانی می‌توانید از پودر لیمو استفاده کنید.

مرحله دهم

به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید به جای لیمو عمانی از آبغوره یا آب نارنج استفاده کنید و در خورشت بریزید، بعد مقداری زعفران را در ظرفی بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد و رنگ زعفران کاملا باز شود.

مرحله یازدهم

بعد از پخت کامل خورشت، چوب دارچین را از آن خارج کنید و به دلخواه خودتان مقداری زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم زعفران کاملا به خورد همه مواد خورشت برود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوازدهم

در هنگام پخت خورشت قیمه بامیه می‌توانید چند عدد سیب زمینی را خلالی خرد کنید و بشورید و بگذارید آب اضافی آن‌ها خارج شود و سپس در تابه ‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ کنید.

مرحله سیزدهم

بعد خورشت قیمه بامیه را در ظرف مناسب بکشید و مقداری سیب‌زمینی سرخ شده را کنار ظرف خورشت بریزید و با چند برگ نعناع و شوید تزئین کنید و همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ و ترشی، سالاد، سبزی خوردن، زیتون و انواع دورچین سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.