مطالب پر بازدید
طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری ساندویچ کباب تنوری یکی از انواع ساندویچ های ساده خانگی است که طعمی بسیار جذاب و خوشمزه دارد، …

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی ساده خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی ساده خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی کنسرو گوجه فرنگی یکی از انواع کنسروهای محبوب در سراسر جهان است که به صورت ساده یا طعم …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه چیپس خلالی

طرز تهیه چیپس خلالی رستورانی طرز تهیه چیپس خلالی پفکی طرز تهیه چیپس خلالی در فر چیپس خلالی بزرگ طرز تهیه چیپس خانگی قیمت چیپس خلالی یک کیلویی

چیپس خلالی یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار است که هم به عنوان یکی از تنقلات خوشمزه برای کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم همراه با غذاهای مختلف سرو می‌شود، این میان وعده خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس خلالی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم چیپس خلالی
سیب زمینی۱ کیلو
نمکبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه چیپس خلالی

مرحله اول

برای تهیه چیپس خلالی خوشمزه ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و با رنده خلالی، آن‌ها را خلالی ریز کنید، برای این کار می‌توانید از چاقوی تیز استفاده کنید و ابتدا سیب زمینی‌ها را حلقه ای برش بزنید و بعد روی یک سطح صاف به شکل خلالی نازک هم اندازه خرد کنید.

مرحله دوم

بعد سیب‌ زمینی‌ها را بشورید، موقع شستن مراقب باشید که خلال‌های سیب زمینی خرد نشوند، سپس در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید، طوری که وقتی خلال‌ها در آن ریختید، آب روی آن‌ها را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله سوم

وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد سیب زمینی‌ها را در آن بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها نرم شوند و کمی پخته شوند، در این فاصله یک بار به آرامی سیب زمینی‌ها را هم بزنید، دقت کنید خیلی هم نزنید چون سیب‌زمینی‌ها خرد می‌شوند.

مرحله چهارم

بعد یکی از خلال‌های سیب زمینی‌ را بردارید و تست کنید اگر کمی نرم شده کافیست، مراقب باشید زیاد له نشوند، سپس آن‌ها را از روی حرارت بردارید و در آبکش بریزید و بعد بلافاصله سیب زمینی‌ها را در یک ظرف دیگر که پر از آب یخ است بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله ۲ تا ۳ دقیقه اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها در آب یخ بمانند و خودشان را بگیرند و کمی سفت شوند بعد آن‌ها را آبکشی کنید و روی یک پارچه نخی و تمیز بریزید تا آب اضافی آن‌‌ها کشیده شود و خلال‌های سیب زمینی خشک شوند.

مرحله ششم

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، روغن بهتر است به اندازه‌ای باشد که خلال‌های سیب زمینی کامل در آن غوطه‌ور شوند، در این صورت زودتر سرخ می‌شوند، ولی با روغن کم و در یک تابه نچسب و روی حرارت ملایم هم می‌توانید سرخ کنید.

مرحله هفتم

سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، کمی نمک هم به روغن اضافه کنید و بعد سیب زمینی‌‌ها را در آن بریزید و اجازه دهید تا سرخ شوند، باید هر چند دقیقه یک بار سیب زمینی‌ها را هم بزنید تا جا به جا شوند و یکدست سرخ شوند.

مرحله هشتم

بعد از آن که همه سیب زمینی‌ها سرخ و طلایی رنگ شدند، در یک ظرف چند دستمال کاغذی قرار دهید، سپس خلال‌های سیب زمینی را از تابه در بیاورید و روی دستمال کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود، حالا چیپس خلالی‌ها آماده شده‌اند.

مرحله نهم

سپس چیپس خلالی را در کنار غذاهایی مانند مرغ سوخاری، خورشت قیمه و کتلت استفاده کنید و یا در ظرف مناسب بریزید و روی آن کمی پودر آویشن بپاشید و همراه با سس کچاب یا سس هزار جزیره به عنوان یک میان وعده خوش طعم سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.