مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه پودینگ کاراملی، دسری جذاب برای مجالس خاص

طرز تهیه پودینگ کاراملی، دسری جذاب برای مجالس خاص

طرز تهیه پودینگ کاراملی پودینگ کاراملی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود …

طرز تهیه دیگچه مشهدی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دیگچه مشهدی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دیگچه مشهدی دیگچه مشهدی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که شباهت زیادی به شله زرد دارد، برای …

طرز تهیه بستنی کاکائویی

طرز تهیه بستنی کاکائویی با پودر کاکائو طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب و خامه طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون خامه طرز تهیه بستنی وانیلی و کاکائویی طرز تهیه بستنی شکلاتی برای 4 نفر بستنی شکلاتی فوری طرز تهیه بستنی کاکائویی خانگی ساده طرز تهیه بستنی کاکائویی با ثعلب

بستنی کاکائویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و دلچسب و مناسب فصل‌های گرم است که طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود، این بستنی خوش طعم با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود که شکلات مهمترین آن‌هاست. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی کاکائویی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم بستنی کاکائویی
شیر پرچرب ( شیر محلی خیلی بهتر است)۱ لیتر
شکر۲۰۰ گرم معادل ۱ لیوان
ثعلب۱۰ گرم معادل ۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو۳۰ گرم یا ۲ قاشق غذا خوری
شکلات صبحانه یا نوتلا۱۵۰ گرم معادل ۳/۲ لیوان
خامه قنادی۲۰۰ گرم
بیسکوئیت کیت کتبه مقدار دلخواه
شکلات چیپسیبه مقدار دلخواه

طرز تهیه بستنی کاکائویی

مرحله اول

ابتدا شیر پر چرب که بهتر است از شیر محلی استفاده کنید را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم

سپس شیر سرد شده را داخل میکسر بریزید و بعد به دلخواه خودتان شکلات صبحانه یا نوتلا را هم به شیر اضافه کنید و داخل میکسر بریزید و سپس پودر کاکائو را هم روی آن‌ها بریزید و بعد با هم خوب میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم

بعد شکر و ثعلب را در یک ظرف بریزید و با هم خوب ترکیب کنید تا ثعلب گلوله نشود و سپس ترکیب را به مخلوط شیر در میکسر اضافه کنید و با هم میکس کنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و ترکیب تشکیل شده کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس یک ظرف به دلخواه خودتان با لبه‌های کوتاه انتخاب کنید، می‌توانید از قالب شیرینی استفاده کنید و مخلوط مواد را داخل آن بریزید و بعد به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود و بعد از این زمان از فریزر بیرون بیاورید.

مرحله پنجم

این کار را باید ۸ بار انجام دهید و بعد از هر بار که از فریزر بیرون می‌آورید، آن را هم بزنید، اگر اطراف ظرف یا قالب گرفته بود که ۴۵ دقیقه زمان مناسبی است ولی اگر اطراف ظرف نگرفته بود، دفعه‌های بعد قالب را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله ششم

سپس خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، به طوری که از ظرف بیرون نریزد و بعد در مرحله ششم به مخلوط بستنی اضافه کنید و با هم‌زن هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سپس ترکیب مواد بستنی را داخل یک ظرف در بسته بریزید.

مرحله هفتم

بعد ظرف را داخل فریزر قرار دهید و به مدت ۴۵ تا یک ساعت اجازه دهید تا بماند و بعد از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید، برای هم زدن مخلوط از همزن برقی یا گوشتکوب برقی استفاده کنید تا مخلوط خوب نرم شود و بستنی به شکل یخی نشود.

مرحله هشتم

سپس در دفعه آخر بستنی را که خوب هم زدید به دلخواه خودتان مقداری بیسکوئیت کیت کت را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا در همه قسمت‌های بستنی پخش شود و بعد سطح آن را با لیسک صاف کنید و مقداری شکلات چیپسی روی آن بریزید.

مرحله نهم

بعد از آن مخلوط را در فریزر قرار دهید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت اجازه دهید تا بستنی خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود، سپس بستنی آماده شده را از فریزر بیرون بیاورید و با اسکوپ، مقداری بستنی کاکائویی را در ظرف‌های مناسب بریزید.

مرحله دهم

در داخل بستنی به دلخواه خودتان می‌توانید به جای بیسکوئیت کیت کت از مغز گردو، پسته، فندق یا بادام استفاده کنید، همچنین از برش‌های موز هم می‌توانید داخل بستنی بریزید و هم بزنید و طعم کاکائو را با مغزهای آجیل یا تکه‌های موز تجربه کنید. در آخر روی بستنی‌ها را با شکلات چیپسی و برش‌های حلقه‌ای موز و انبه تزئین کنید و این دسر خوش طعم و فوق‌العاده را برای پذیرایی سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.