مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکوی پیازچه به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکوی پیازچه به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکوی پیازچه کوکوی پیازچه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه توپک سیب زمینی توپک سیب زمینی سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب بین المللی است که برای دورچین غذاهای فست …

طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون

طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون, دستور پخت خورشت مرغ و زیتون

خورشت مرغ و زیتون یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و بی‌نظیر لبنانی است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و به عنوان یک غذای خوش طعم و مجلسی برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است، این غذای لذیذ طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ۲ تکه
پیاز متوسط۱ عدد
کره۲۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
سیر۳ حبه
زیتون۲۰ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمزنصف یک عدد
لیمو ترش۲ عدد
آب مرغ یا آب جوش۱ لیوان
زعفران دم‌کرده غلیظ۲ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز

ابتدا یک پیاز را ریز و نگینی خرد کنید و سپس مقداری کره را در داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود، بعد مقداری روغن زیتون را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا ترکیب آن‌ها یکدست شود و اجازه دهید تا داغ شوند.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز و اضافه کردن سیر

سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شوند بعد چند حبه سیر را که از قبل کاملا ریز خرد کرده‌اید به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیرها آزاد شود و پیازها طلایی رنگ شوند، سیرها را می‌توانید با رنده ریز یا درشت رنده کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن زردچوبه و سرخ کردن مرغ

بعد مقداری زردچوبه به ترکیب اضافه کنید و کمی تفت دهید تا زردچوبه رنگ باز کند و بعد تکه‌های مرغ را که در اندازه‌‌های دلخواه خرد کرده‌اید به تابه اضافه کنید و خوب با پیاز و سیر تفت دهید تا همه قسمت‌های مرغ سرخ و رنگ آن‌ها طلایی شود.

مرحله ۴: افزودن زیتون و فلفل دلمه‌ای

در حین سرخ کردن مرغ‌ها کمی نمک هم روی آن‌ها بپاشید و بعد تعدادی زیتون را که از قبل شسته‌اید و هسته آن‌ها را جدا کرده‌اید به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای قرمز را که از قبل شسته اید ریز و نگینی خرد کنید.

مرحله ۵: تفت دادن فلفل دلمه‌ای

بعد فلفل دلمه‌ای‌ها را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آن‌ها در مواد پخش شود، رنگ قرمز برای زیبایی خورشت بهتر است ولی اگر فلفل دلمه‌ای قرمز در دسترس نبود می‌توانید از فلفل دلمه سبز یا زرد استفاده کنید و داخل خورشت بریزید.

مرحله ۶: اضافه کردن لیمو ترش و آب مرغ

سپس دو عدد لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و از وسط نصف کنید و آب آن‌ها را بگیرید و به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید بعد اگر آب مرغ در دسترس بود یک لیوان از آب مرغ به مخلوط اضافه کنید وگرنه یک لیوان آب روی مواد بریزید.

مرحله ۷: پختن مرغ و آماده‌سازی زعفران

سپس اجازه دهید تا آب به جوش آید، وقتی شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ‌ها خوب بپزند، بعد مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله ۸: اضافه کردن زعفران دم‌کرده

بعد زعفران دم‌کرده غلیظ را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران با مواد مخلوط شود و به خورد مرغ‌ها برود، سپس کمی فلفل سیاه تازه و سابیده شده را روی مرغ‌ها بریزید و کمی تفت دهید و بعد درب تابه را ببندید.

مرحله ۹: پخت نهایی خورشت در فر

وقتی که خورشت خوب پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با توجه با سلیقه و دلخواه خودتان می‌توانید گوشت‌های مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید و در فر قرار دهید و بگذارید با حرارت گریل کمی برشته و طلایی رنگ شوند.

مرحله ۱۰: تزئین و سرو خورشت مرغ و زیتون

بعد از آن مرغ‌ها از فر بیرون بیاورید و خورشت را در ظرف مناسب بریزید و تکه‌های مرغ‌ را روی آن بریزید و سپس مقداری جعفری خرد شده را روی خورشت بریزید و تزئین کنید و همراه با آن برنج را هم که پخته‌اید در ظرف دیگری بکشید. در آخر خورشت مرغ و زیتون را همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ و سالاد، ترشی، سبزی خوردن و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 آذر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.