طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر

طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر

بستنی بیسکوئیت مادر یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و لذیذ است که برای روزهای گرم بسیار دلچسب و مناسب است، این بستنی خوش طعم و پرطرفدار خیلی راحت و سریع و با مواد در دسترس درست می‌شود و بسیار مقوی و پر انرژی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
موز۳ عدد
خامه۱۰۰ گرم
بیسکوئیت مادر۱ بسته
عسل۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه بستنی بیسکوئیت مادر

فریز کردن موزها

ابتدا موزها را پوست بگیرید و به شکل حلقه‌ای خرد کنید و در ظرفی بریزید و داخل فریزر قرار دهید، به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه دهید تا موزها کامل یخ بزنند و سفت شوند، سعی کنید از موزهای رسیده و شیرین برای درست کردن بستنی استفاده کنید.

پودر کردن بیسکویت‌ها

سپس بیسکوئیت‌ها را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملا پودر کنید تا یکدست شوند و بعد در ظرفی بریزید، حالا موزها را که خوب یخ زده‌اند از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید تا کاملا له شوند و بعد مقداری خامه به آن‌ها اضافه کنید.

ترکیب خامه و موز

سپس موزها و خامه را با هم مخلوط کنید تا خامه کاملا به خورد موزها برود و طعم آن‌ها بهتر شود و بعد مقداری عسل بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، مقدار عسل بستگی به ذائقه شما دارد که چقدر می‌خواهید بستنی شیرین شود.

مایه اولیه بستنی

بعد از آن بیسکوئیت‌های پودر شده را در مخلوط کن روی بقیه مواد بریزید و همه مواد را کامل با هم ترکیب کنید تا بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست شود، سپس مایه بستنی را از مخلوط کن بیرون بیاورید و در یک ظرف مناسب بریزید.

اضافه کردن مواد دلخواه

بعد با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان می‌توانید از مقداری شکلات چیپسی استفاده کنید و داخل مایه بستنی بریزید و هم بزنید تا در همه قسمت‌های آن پخش شود و یا یک موز را حلقه‌ای و نازک خرد کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

قرار دادن بستنی در فریزر

سپس ظرف مایه بستنی را در فریزر قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد و سفت شود، بعد از نیم ساعت مایه بستنی تقریبا یخ می‌زند اما بهتر است که مخلوط مواد را مدت بیشتری در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند و طعم مواد خوب با هم ترکیب شود.

تزیین و سرو بستنی

بعد از این زمان بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خرده‌های مغز فندق، خلال بادام و شکلات چیپسی و چند برش حلقه‌ای موز و یک بیسکوییت مادر تزئین کنید. در آخر بستنی بیسکوئیت مادر را به عنوان یک دسر خوش طعم و شیک به همراه انواع مخلفات و دورچین برای پذیرایی سرو کنید.

مطالب جذاب از سراسر وب

دسته بندی: آموزش دسر
بروز رسانی توسط در دوشنبه 29 خرداد 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.