مطالب پر بازدید
طرز تهیه خاگینه قاشقی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خاگینه قاشقی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خاگینه قاشقی خاگینه قاشقی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه پودینگ کاراملی، دسری جذاب برای مجالس خاص

طرز تهیه پودینگ کاراملی، دسری جذاب برای مجالس خاص

طرز تهیه پودینگ کاراملی پودینگ کاراملی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود …

طرز تهیه بستنی کاراملی

طرز تهیه بستنی کاراملی با ثعلب بستنی کاراملی نونی

بستنی کاراملی یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و دلچسب است که طعمی عالی و فوق العاده دارد و به راحتی می‌توانید آن را تهیه و آماده کنید، بستنی کاراملی طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی کاراملی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر بز و یا شیر گاو۲ لیتر
پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شدهبه مقدار لازم
موز و توت فرنگیبه مقدار لازم
مواد لازم برای کارامل
خامه صبحانه۲ بسته معادل ۴۰۰ میلی لیتر
شکر۱ لیوان
کره۴ قاشق غذا خوری
وانیل شکری۲ بسته ۵ گرمی معادل ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه بستنی کاراملی

مرحله اول

ابتدا شیر بز و یا شیر گاو را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید و سپس اجازه دهید تا شیر به مدت یک ساعت و نیم بجوشد و آب آن کاملا تبخیر شود و حجم آن کمتر شود، هرزگاهی شیر را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله دوم

جوشیدن شیر بسیار مهم است چون در طی جوشیدن، غلظت شیر کمتر می‌شود و باعث می‌شود بستنی قوام‌ خوبی داشته باشد، همزمان با جوشیدن شیر می‌توانید کارامل را درست کنید اما فراموش نکنید که هر چند دقیقه یک بار شیر را هم بزنید.

مرحله سوم

برای درست کردن کارامل، شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر آب شود و رنگ آن کاراملی شود، برای آب شدن شکر، با قاشق یا هر وسیله دیگری شکر را هم نزنید فقط قابلمه را کمی تکان دهید تا شکر آب شود.

مرحله چهارم

بعد از این که شکر آب شد و رنگ آن تیره و کاراملی شد کره را به آن اضافه کنید و مخلوط را سریع هم بزنید تا کره ذوب شود و کاملا با شکر مخلوط شود، سپس خامه را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید، در این مرحله ممکن است شکر کمی سفت شود.

مرحله پنجم

اگر شکر کمی سفت شد نگران نباشید، فقط مخلوط را هم بزنید تا با حرارت قابلمه آب شود و مخلوط یکدست و صاف شود، کمی که کارامل را مخلوط کردید وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و عطر وانیل در مخلوط پخش شود.

مرحله ششم

بعد از آن مخلوط کارامل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا ولرم شود، سپس کارامل را به شیر اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر با هم بجوشند و به غلظت مناسب برسند بعد ترکیب مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله هفتم

سپس مایه بستنی را داخل ظرفی که می‌خواهید در آن بستنی درست کنید بریزید و کنار بگذارید تا هم دمای محیط شود، بعد از آن که به دمای محیط رسید مایه بستنی را در فریزر قرار دهید و به مدت ۴ ساعت اجازه دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله هشتم

بعد از ۴ ساعت مایه بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با گوشتکوب برقی آن را خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود، این کار را ۴ مرتبه با فاصله ۱ تا ۴ ساعت انجام دهید تا هر بار قوام و کشدار شدن بستنی بیشتر ‌شود.

مرحله نهم

اگر این کار را انجام ندهید بستنی یخی می‌شود و بافت آن کشدار و نرم نمی‌شود، در مرحله آخر ظرف بستنی را ۴ تا ۵ ساعت و یا بیشتر در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت و منسجم شود و بعد در هنگام استفاده ظرف را از فریزر بیرون بیاورید.

مرحله دهم

سپس مقدار مناسب از بستنی کاراملی را در ظرف مناسب سرو بریزید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خرده‌های مغز فندق، خلال بادام و یا چند برش از میوه‌های تازه مثل موز، توت فرنگی تزئین کنید و برای پذیرایی سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.