طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترشی مخلوط ترشی مخلوط از ترشی های چهار فصل در میان ایرانیان است که معمولا در کنار غذاهای سنتی سرو می …

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط

طرز تهیه ترشی لیته سریع طرز تهیه ترشی لیته مخلوط طرز تهیه ترشی لیته قرمز طرز تهیه ترشی لیته خیار طرز تهیه ترشی لیته با رب گوجه ترشی لیته چرخ شده طرز تهیه ترشی لیته بوشهری طرز تهیه ترشی لیته درشت

ترشی لیته یکی از انواع ترشی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیته مخلوط در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم ترشی لیته
بادمجان۲ کیلوگرم
هویج۷ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سرکه۱٫۵ لیتر
نمک۱ قاشق غذاخوری
گلپر۱ قاشق مرباخوری
ادویه ترشی۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه۱ قاشق سوپخوری
سیر۲ بوته
فلفل تند۴ عدد
ترخون خشک۱ قاشق مرباخوری
مرزه خشک۱ قاشق مرباخوری
نعناع خشک½ قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیته مخلوط و خوشمزه ابتدا کلاهک بادمجان ها را جدا کرده، سپس آنها را پوست می گیریم. در ادامه هویج را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان را هم به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه هویج داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه فلفل سبز و فلفل دلمه ای را تمیز کرده، سپس به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا بوته های سیر را باز می کنیم، و حبه های سیر را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به قابلمه حاوی مواد اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای اینکه مواد کاملا یکدست شوند، می توانیم آنها را با هم چرخ کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم مواد آب بیندازند. در ادامه نمک، گلپر، ادویه ترشی، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، ترخون خشک، مرزه خشک، نعناع خشک را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد را به خوبی زیرو رو کردیم، سرکه را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود. توجه داشته باشید که در حین پخت، مواد را باید هر چند لحظه یک بار زیر و رو کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم با دمای محیط هماهنگ شود، سپس ترشی را درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در صورت تمایل اگر دوست داشته باشیم ترشی تند و تیز تر باشد، می توانیم مقداری سرکه درون شیشه ها بریزیم. توجه داشته باشید که چون مواد ترشی پخته اند، می توانیم آنرا پس از یک روز مصرف کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.