مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه سالاد ماکارونی با شوید، یک شام ساده و فوری

طرز تهیه سالاد ماکارونی با شوید، یک شام ساده و فوری

طرز تهیه سالاد ماکارونی با شوید سالاد ماکارونی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و …

طرز تهیه خوراک جگر به روش رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک جگر به روش رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک جگر خوراک جگر از غذاهای قدیمی خاورمیانه محسوب می شود که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کوکو گل کلم ساده

طرز تهیه کوکو گل کلم رژیمی کوکو گل کلم با سیب زمینی کوکوی گل کلم اراکی کوکو گل کلم مامی سایت کوکو گل کلم و قارچ کوکوی گل کلم رهام هادیان

کوکوی گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده پاییزی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو گل کلم ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۵۰۰ گرم
تخم مرغ۵ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
پیاز۱ عدد
سرکه۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو گل کلم ساده

مرحله اول

برای تهیه کوکوی گل کلم خوشمزه و ساده ابتدا گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد می کنیم و با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله سرکه را به آب اضافه کرده و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، گل کلم های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش بمانند.

مرحله سوم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه گل کلم ها را از آب جوش خارج کرده و درون آبکش می ریزیم تا به طور کامل خنک شوند. در ادامه گل کلم ها را با چاقو به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه آرد سوخاری، پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به کاسه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل داغ شود. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل داده، سپس کمی تخت می کنیم و درون روغن می اندازیم.

مرحله هفتم

حالا صبر می کنیم تا کوکو به طور کامل سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز به طور کامل سرخ شود. در نهایت کوکوها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.