طرز تهیه مرغ اناری، راهنمای صفر تا صد مرغ با رب انار
طرز تهیه مرغ اناری
مرغ اناری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طعم و عطر آن بسیار عالی و پر طرفدار است و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است، مرغ اناری را میتوانید به روشهای مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مرغ اناری در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ران مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سماق | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر غوره | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
فلفل چهار رنگ | نصف قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
آب انار | ۴/۱ فنجان |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه مرغ اناری
مرحله ۱: تهیه ترکیبات پایه
ابتدا یک پیاز را خلالی خرد کنید و در یک ظرف بریزید و سپس مقداری سماق به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند بعد از آن مقداری هم پودر غوره روی پیازها بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله ۲: افزودن نمک و فلفل
سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم مقداری فلفل چهار رنگ روی پیازها بریزید و هم بریزید و با هم ترکیب کنید تا به خورد پیازها برود بعد تعدادی انار را تمیز بشورید و آب آنها را بگیرید تا آب انار به مقدار لازم و کافی برسد.
مرحله ۳: اضافه کردن آب و رب انار
بعد از آن آب انار را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و سپس مقداری رب انار را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و رب انار به خورد پیازها برود و همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۴: استفاده از روغن زیتون و زعفران
سپس مقداری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم و با دست خوب مخلوط کنید و چنگ بزنید تا آب پیازها از آنها خارج شود و عطر ادویهها در مخلوط پخش شود به دلخواه خودتان میتوانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.
مرحله ۵: آمادهسازی و آغشته کردن مرغ
سپس تکههای مرغ را که بهتر است از ران مرغ استفاده کنید در یک ظرف قرار دهید و روی آنها با یک چاقوی تیز چند برش ایجاد کنید و بعد رانهای مرغ را داخل مخلوط مواد قرار دهید و با دست کاملاً آنها را به پیازها و ادویهها آغشته کنید.
مرحله ۶: مرحله مهم مریناد
سپس روی ظرف را با نایلون یا سلفون بپوشانید و بعد ظرف را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مرغها به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت کنند و طعم و عطر ادویهها و مخلوط مواد به خورد آنها بروند و تکههای مرغها را طعمدار کنند.
مرحله ۷: پیشآمادهسازی قبل از پخت
بعد از این زمان ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و اگر ظرف برای گذاشتن داخل فر مناسب است که از همان استفاده کنید در غیر این صورت مرغها را در ظرف مناسب بریزید و مخلوط پیاز و ادویهها را هم به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۸: پخت در فر با فویل
سپس روی ظرف مورد نظر را با فویل بپوشانید و ظرف مرغها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد از آن دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا مرغها به مدت یک ساعت و نیم در فر بپزند.
مرحله ۹: گریل کردن مرغ
بعد از این زمان ظرف را از داخل فر بیرون بیاورید و فویل روی آن را و بردارید و دوباره ظرف را به مدت یک ربع دیگر در فر قرار دهید تا روی سطح مرغها هم کاملاً بپزد و سرخ و طلایی شود، میتوانید از حرارت گریل استفاده کنید.
مرحله ۱۰: تزئین نهایی
سپس ظرف مرغها را از فر بیرون بیاورید و بعد تکههای مرغ را داخل ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه در کنار مرغ آنها را تزئین کنید سپس برنج را هم که در فاصله پخت مرغها آماده کردهاید داخل ظرف مناسب بکشید.
مرحله ۱۱: سرو غذا با مخلفات و تزئینات اضافی
بعد دو عدد گوجه فرنگی را تمیز بشورید و به شکل حلقهای برش بزنید و در کنار مرغها قرار دهید برای تزئین مرغها میتوانید با توجه به سلیقه خودتان از سیب زمینی سرخ کرده یا دانههای انار و مقداری مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید. در آخر مرغ اناری را به عنوان یک غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با برنج زعفرانی و سالاد و ترشی و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کفتان چیندار لینن: استایلی ساده و راحت، با این کفتان همیشه خوشاستایل میمونی!
- تزیین فینگرفود شیک؛ ۱۵ مدل بینظیر برای مهمانیها و جشنها
- تیشرت نخی آبرنگی؛ با این تیشرت میتونی استایلی متفاوت و خاص بسازی
- ساک دستی مینیمال؛ کالکشن جدید ۱۵ عکس با طراحی ساده و شیک برای هر استایل
- ۱۵ مدل اورال مجلسی زنانه شیک زیبا؛ استایل خاص برای مهمونیهای رسمی
- منبع :
- mrchef.iran