طرز تهیه سوپ گشنیز، پیش غذای شیک با طعمی جدید!

طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی , طرز تهیه سوپ گشنیز بدون ماست , فیلم طرز تهیه سوپ گشنیز , طرز تهیه سوپ گشنیز برای سرماخوردگی , طرز تهیه سوپ گشنیز با مرغ , طرز تهیه سوپ گشنیز با شیر , طرز تهیه سوپ گشنیز در طب سنتی , طرز تهیه سوپ گشنیز و جعفری

سوپ گشنیز یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد و برای سفره‌های افطار در ماه رمضان هم بسیار مناسب است این سوپ مقوی خیلی سریع آماده می‌شود، سوپ گشنیز را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سوپ گشنیز در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
پیاز متوسط۱ عدد
جو پخته شده۱ و نیم لیوان
هویج پخته شده متوسط۳ عدد
سیب زمینی متوسط رنده شده۲ عدد
گشنیز خرد شدهنیم کیلو
آرد۱ قاشق غذا خوری
آب مرغ۲ تا ۳ لیوان
ماست هم زده۱ بسته
سیر خرد شده۵ تا ۶ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گشنیز

مرحله اول

برای تهیه سوپ گشنیز خوشمزه ابتدا مقداری جو را در یک قابلمه بریزید، بعد مقداری آب به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوها خوب بپزند و نرم بشوند، اگر جوها را از شب قبل خیس کنید هم نفخ آن را گرفته می‌شود همین که در هنگام پخت زودتر می‌پزند.

مرحله دوم

بعد هویج‌ها را تمیز بشورید و در یک قابلمه دیگر قرار دهید مقداری آب روی آن‌ها بگیرید سپس روی حرارت متوسط بگذارید تا هویج‌ها هم بپزند و نرم شوند بعد از پخته شدن جوها و هویج‌ها یک پیاز را پوست بگیرید سپس به شکل نگینی و ریز خرد کنید.

مرحله سوم

سپس در یک قابلمه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود بعد پیازها را در تابه بریزید و با کره تفت دهید تا پیازها سبک و کمی طلایی رنگ شوند، بعد جوهای پخته شده را هم به آن‌ها اضافه کنید سپس با پیازها کمی تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی که کاملاً با هم مخلوط شدند و تفت داده شدند مقداری آب روی آن‌ها بگیرید، بعد در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا کمی دیگر جو‌ها با پیازها بپزند سپس هویج پخته شده را با سلیقه خودتان با رنده درشت یا رنده ریز رنده کنید و داخل قابلمه بریزید.

مرحله پنجم

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید، سپس داخل قابلمه بریزید، در قابلمه را ببندید بعد اجازه دهید تا همه مواد با هم خوب بپزد و عطر و طعم آن‌ها به خورد هم برود باید هویج‌ها و سیب زمینی‌ها خوب بپزند طوری که لعاب دار شوند.

مرحله ششم

سپس مقداری نمک به سوپ اضافه کنید و هم بزنید بعد از آن مقداری فلفل سیاه را هم به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، سپس در قابلمه را ببندید بعد گشنیز‌ها را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند ریز خرد و ساطوری کنید.

مرحله هفتم

گشنیز‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید دوباره در قابلمه را ببندید تا گشنیز همراه با مواد بپزد و آماده شود، در این فاصله مقداری ماست هم زده را داخل یک ظرف بریزید کمی آرد به آن اضافه کنید خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هشتم

سپس مقداری آب مرغ را که از قبل پخته‌ و آماده کرده‌اید به ترکیب ماست و آرد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند برای خوش طعم‌تر شدن این مخلوط می‌توانید از عصاره مرغ هم استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

مرحله نهم

بعد از آن برای این‌ که وقتی ماست را به سوپ اضافه می‌کنید بریده نشود بهتر است مقداری از مخلوط سوپ را ابتدا داخل ماست بریزید، هم بزنید تا هم‌ دما شوند سپس مخلوط را داخل سوپ بریزید، کمی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دهم

سیرها را پوست بگیرید، تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید یا آن‌ها را کاملاً ریز خرد کنید بعد در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا با در نیمه باز سوپ کمی دیگر بپزد و آماده شود وقتی که سوپ کاملا جا افتاد و خوب پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم

سپس سوپ گشنیز را داخل ظرف مناسب بکشید و روی آن مقداری ماست هم زده بریزید بعد با چند برگ نعنا، جعفری، ریحان تازه تزئین کنید همینطور می‌توانید برای تزئین سوپ از مقداری مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید و روی سوپ بریزید. در آخر سوپ گشنیز را به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی یا برای افطار در ماه رمضان همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 16 مهر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.