طرز تهیه پاناکوتا وانیلی، دسر ساده و شیک برای مجالس!
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
پاناکوتا وانیلی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جذاب است که خیلی راحت آماده میشود، پاناکوتا وانیلی بافتی سبک، نرم و لطیف دارد که برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است، پاناکوتا را میتوانید با طعمهای متنوع و متفاوتی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پاناکوتا وانیلی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۵ گرم |
آب سرد برای ژلاتین | ۳۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
مغز آجیل ( پسته، گردو، بادام ) و پودر نارگیل برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی برای تزئین | به مقدار لازم |
موز و توت فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
مرحله اول
ابتدا مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری نگه دارید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شوند.
مرحله دوم
وقتی که پودر ژلاتین خوب در آب حل شد، طوری که بافت آن کاملاً یکدست و شفاف شد ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط ژلاتین در دمای محیط کمی خنک شود، در این فاصله بقیه مواد پاناکوتا وانیلی را آماده کنید.
مرحله سوم
مقداری خامه را داخل یک تابه بریزید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، خامه را هم بزنید تا کم کم بافت آن شل شود و کمی روانتر شود بعد شیر را کم کم به خامه اضافه کنید، با قاشق خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
وقتی که شیر و خامه خوب با هم ترکیب شدند، سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا شکر در مواد حل شود، در این مرحله غلظت مخلوط تشکیل شده کمی بیشتر میشود، مخلوط را با قاشق مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند و چند جوش بزند.
مرحله پنجم
سپس مخلوط ژلاتین را روی مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد کمی هم وانیل به مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، سپس مقداری شیر روی مواد بریزید، با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ششم
بعد از آن ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا در دمای محیط حرارت اولیه آن از بین برود و کمی خنک شود سپس مخلوط را داخل قالب با شکل و اندازه دلخواه بریزید، بعد قالب را در یخچال قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
بعد از تقریباً ۳ تا ۴ ساعت که پاناکوتا خودش را گرفت و آماده شد، طوری که بافت آن کاملاً منسجم شد، سپس قالب پاناکوتا را از داخل یخچال بیرون بیاورید، بعد با یک چاقوی تیز لبههای پاناکوتا را از کنارههای قالب به آرامی جدا کنید تا خراب نشود.
مرحله هشتم
سپس قالب را برگردانید تا پاناکوتا به شکل کامل از قالب خارج شود، آن را در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان پاناکوتا را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام و مقداری شکلات چیپسی تزئین کنید.
مرحله نهم
برای تزئین پاناکوتا میتوانید به سلیقه خودتان از میوههای تازه برش زده شده مثل چند برش حلقهای موز یا توت فرنگی هم استفاده کنید، سپس پاناکوتا وانیلی را در اندازههای دلخواه برش بزنید، بعد برشهای پاناکوتا را در ظرف مناسب بچینید. در آخر پاناکوتا وانیلی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دسرهای دیگر سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کفش مجلسی پاشنه میخی؛ ۱۵ نمونه جذاب که با پوشیدنش ملکه مهمونی میشی!
- پالتو شیک با یقه خز؛ بهترین انتخاب برای استایلی گرم و لوکس توی زمستون
- دستبند بافتنی دخترونه خاص؛ ۱۵ ایده منحصر بهفرد که همه عاشقشون میشن
- مانتو فشن و ژورنالی؛ ۱۵ مدل بینظیر برای طرفداران سبک لاکچری
- ساحلی دخترونه شیک؛ ۱۵ ایده برای داشتن استایلی خاص در ساحل
- ۱۵ مدل لباس مجلسی دخترانه جذاب که امسال تو مهمونیا غوغا میکنن؛ خاصترین ترندها
- منبع :
- nahidrahpey