طرز تهیه باقالی پخته

طرز تهیه باقالی تازه با پوست طرز تهیه باقالی پخته بازاری طرز تهیه باقالی تازه با سرکه طرز تهیه باقالی خشک طرز تهیه باقالی پخته چیتی

باقالی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار فصل های پاییز و زمستان است که به خاطر محبوبیت زیادش در دکه های خیابانی عرضه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پخته در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی خشک۲۵۰ گرم
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
سرکه۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه باقالی پخته

مرحله اول

برای تهیه باقالی خوشمزه ابتدا باقالی خشک را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت یک شب خیس بخورد. پس از گذشت این زمان باقالی خشک را آبکشی کرده و درون یک قابلمه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که ۴ انگشت روی سطح باقالی ها را بپوشاند. در ادامه درب قابلمه را گذاشته، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر شروع به جوشیدن کند.

مرحله سوم

پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه می دهیم باقالی با حرارت ملایم بپزد. برای پخت باقالی ها حدود یک تا دو ساعت زمان نیاز است که این زمان بستگی به حرارت زیر قابلمه دارد.

مرحله چهارم

در حین پخت باقالی ها بهتر است هر ۱۵ دقیقه یک بار، آنها را کمی زیر و رو کنیم تا به صورت یکدست بپزند. پس از اینکه پخت باقالی به پایان رسید و کاملا نرم شد، مقداری از آب درون قابلمه را دور می ریزیم.

مرحله پنجم

آب باقیمانده در قابلمه باید حدودا هم سطح با باقالی ها باشد. در ادامه نسبت به ذائقه خود مقداری سرکه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم باقالی ها به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۵ دقیقه، نعناع خشک را روی باقالی ها می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. در نهایت باقالی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نمک، فلفل و سرکه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.