طرز تهیه ترشی گوجه کال

طرز تهیه ترشی لیته گوجه کال طرز تهیه ترشی گوجه کال و بادمجان شور گوجه کال طرز تهیه ترشی بادمجان و گوجه ایا ترشی گوجه کال ضرر دارد طرز تهیه ترشی گوجه تنها ترشی گوجه کال نی نی سایت ترشی هفت بیجار با گوجه کال

ترشی گوجه کال یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گوجه کال در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم ترشی گوجه کال
گوجه کال۱ کیلوگرم
فلفل تند۲ تا ۴ عدد
سیر۸ حبه
سرکه۲ لیوان
ترخون و جعفری۱ دسته
نمک۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی گوجه کال

مرحله اول

برای تهیه ترشی گوجه کال خوشمزه ابتدا گلبرگ های روی گوجه ها را جدا می کنیم، سپس آنها را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه اجازه می دهیم آب اضافی گوجه ها به طور کامل خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله پوست های حبه های سیر را می گیریم و آنها را می شوییم، سپس کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه فلفل های تند را نیز به همین صورت می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند.

مرحله سوم

حالا سبزی های معطر را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند. در ادامه گوجه ها را به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم. در ادامه فلفل تند و سیر را نیز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک ظرف شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه گوجه های خرد شده را به همراه سیر، سبزی و فلفل تند به ترتیب درون ظرف شیشه ای می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا روی مواد را با سرکه پر می کنیم. توجه داشته باشید که سطح سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد ترشی باشد. اگر بخواهیم ترشی متعادل تر شود، می توانیم به جای ۱ لیوان از سرکه از آب جوشیده خنک استفاده کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک نایلون روی درب شیشه قرار داده و درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هوا وارد ظرف نشود. در ادامه ظرف ترشی را به مدت ۱۰ روز تا دو هفته درون یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.