طرز تهیه ترشی گوجه کال ساده شمالی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشی گوجه کال
ترشی گوجه کال یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گوجه کال در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ترشی گوجه کال | |
گوجه کال | ۱ کیلوگرم |
فلفل تند | ۲ تا ۴ عدد |
سیر | ۸ حبه |
سرکه | ۲ لیوان |
ترخون و جعفری | ۱ دسته |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی گوجه کال
مرحله اول
برای تهیه ترشی گوجه کال خوشمزه ابتدا گلبرگ های روی گوجه ها را جدا می کنیم، سپس آنها را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه اجازه می دهیم آب اضافی گوجه ها به طور کامل خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله پوست های حبه های سیر را می گیریم و آنها را می شوییم، سپس کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه فلفل های تند را نیز به همین صورت می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند.
مرحله سوم
حالا سبزی های معطر را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند. در ادامه گوجه ها را به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم. در ادامه فلفل تند و سیر را نیز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک ظرف شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه گوجه های خرد شده را به همراه سیر، سبزی و فلفل تند به ترتیب درون ظرف شیشه ای می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا روی مواد را با سرکه پر می کنیم. توجه داشته باشید که سطح سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد ترشی باشد. اگر بخواهیم ترشی متعادل تر شود، می توانیم به جای ۱ لیوان از سرکه از آب جوشیده خنک استفاده کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک نایلون روی درب شیشه قرار داده و درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هوا وارد ظرف نشود. در ادامه ظرف ترشی را به مدت ۱۰ روز تا دو هفته درون یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.
- منبع :
- ashpazi_zahra.sh68