طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ساده طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر شمالی سبزی معطر ترشی بادمجان شکم پر طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مجلسی طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با رب انار طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر شیرازی ترشی بادمجان شکم پر بوشهری طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با تمر هندی

ترشی شکم پر یکی از انواع ترشی های پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان قلمی۱ کیلوگرم
فلفل تند۲ عدد
سیر۶ حبه
ترخون و مرزه۱ دسته متوسط
نمک و سرکهبه مقدار کافی
هویج۲ عدد

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

مرحله اول

برای تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه ابتدا قسمت اضافی کلاهک بادمجان ها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که نباید کل کلاهک بادمجان ها را جدا کنیم، فقط باید قسمت اضافی بالای آنها را جدا کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه با یک کارد تیز شکم بادمجان ها را باز می کنیم، سپس آنها را درون یک قابلمه مناسب می چینیم.

مرحله سوم

حالا به اندازه ای سرکه به قابلمه اضافه می کنیم که روی بادمجان ها را بپوشاند. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم سرکه شروع به جوشیدن کند. پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را از سرکه خارج کرده و درون آبکش قرار می دهیم تا سرکه اضافی شان خارج شود. در ادامه سیر، هویج و فلفل های تند را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا ترخون و مرزه را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه مقداری نمک و در صورت تمایل زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه با مخلوط مواد، شکم بادمجان ها را پر می کنیم.

مرحله ششم

پس از قرار دادن مواد، شکم بادمجان ها را جمع می کنیم، سپس داخل یک ظرف مناسب در کنار هم می چینیم. در ادامه به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم که سطح سرکه یک بند انگشت بالاتر از سطح بادمجان ها باشد.

مرحله هفتم

اگر بخواهیم تند و تیزی ترشی کمتر شود، می توانیم نصف ظرف را با سرکه و باقیمانده آنرا با آب جوشیده شده خنک پر کنیم. در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم و به مدت ۳۰ روز در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.

مرحله هشتم

نکته مهم در مورد ترشی بادمجان این است که بادمجان سرکه را جذب می کند و به همین دلیل پس از گذشت یک هفته باید درب ظرف را باز کنیم و مقداری سرکه اضافه کنیم که روی بادمجان ها را بپوشاند.

نکات ترشی بادمجان شکم پر

عطر بهتر ترشی

اگر از افرادی هستید که علاوه بر طعم ترشی، عطر آن نیز برایتان مهم است، نکاتی که در ادامه می آیند را دنبال کنید. سبزی های محلی شمال کشور می توانند باعث عطر بسیار مطبوعی در ترشی بادمجان شوند. از مهم ترین این سبزیجات می توان به چوچاق و خالواش اشاره کرد. این سبزی ها را می توانید به صورت تازه یا خشک شده استفاده کنید.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.