طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ

فیلم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ و سوسیس طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در توستر طرز تهیه پیتزا مرغ بدون قارچ فیلم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در توستر طرز تهیه پیتزا مرغ آموزش تصویری پیتزا مرغ طرز تهیه پیتزا مرغ بدون فر

پیتزا قارچ و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ایتالیایی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد گندم۳ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شیر یا آب ولرم۱ پیمانه
روغن۶ قاشق سوپخوری
مایه خمیر فوری۲ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق سوپخوری
مواد روی پیتزا
سینه مرغ۵۰۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
سس پیتزا یا کچاپ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، آویشن و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ

مرحله اول

برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ خوشمزه ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه خمیر مایه فوری و شیر یا آب ولرم درون یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله کاسه را به مدت ۱۰ دقیقه درون فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک و روغن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا خمیر مایه عمل آمده را به کاسه اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود، مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و مواد را با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیر منسجم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود.

مرحله ششم

در همین حین می توانیم مواد روی پیتزا را آماده کنیم. برای این منظور پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله هفتم

حالا گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ با حرارت ملایم به طور کامل بپزد.

مرحله هشتم

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت دلخواه خرد کرده و مقداری از آنها را برای تزیین روی پیتزا کنار می گذاریم.

مرحله نهم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شوند، سپس مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن روی مواد می ریزیم و آنها را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مواد به طور کامل خنک شوند.

مرحله یازدهم

در این مرحله پس از گذشت یک ساعت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه خمیر را کمی ورز می دهیم، سپس آنرا به چند قسمت تقسیم کرده و درون ظرف های پیتزا قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه خمیر را به صورت یکدست درون ظرف ها پهن کردیم، آنرا با چنگال سوراخ می کنیم. در ادامه مقداری سس پیتزا (چگونه سس پیتزا درست کنیم؟) یا سس کچاپ روی خمیرهای پیتزا می مالیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی سس می ریزیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله مخلوط گوشت مرغ را به صورت پخش روی پنیر پیتزا پخش می کنیم، سپس مجددا روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه روی پیتزا را با مقداری قارچ و فلفل دلمه ای به سلیقه خود تزیین می کنیم.

مرحله چهاردهم

حالا پیتزاها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخت پیتزاها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزها طلایی شود. در نهایت پیتزاها را با سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.