طرز تهیه سیرابی با نخود به روش بازاری و طعمی بی نظیر

طرز تهیه سیرابی با نخود به روش بازاری و طعمی بی نظیر

طرز تهیه سیرابی خوراک سیراب و شیردان یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که همچنان طرفداران پر و پا قرصی …

طرز تهیه دونر یا کباب ترکی

طرز تهیه دونر یا کباب ترکی طرز تهیه کباب ترکی مرغ در فر طرز تهیه کباب ترکی مرغ رستورانی طرز تهیه کباب ترکی نیمه آماده طرز تهیه کباب ترکی با دستگاه طرز تهیه کباب ترکی سیخی طرز تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده در خانه طرز تهیه کباب ترکی با مرغ بدون فر طرز تهیه کباب ترکی با گوشت بوقلمون

دونر که در کشور ما با نام کباب ترکی شناخته می شود، یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم ها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونر یا کباب ترکی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۵۰۰ گرم
قارچ۱۲ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پودر سیر½ قاشق چایخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه دونر یا کباب ترکی

مرحله اول

برای تهیه کباب ترکی خوشمزه ابتدا گوشت را درون فریزر قرار می دهیم تا به حالت نیمه منجمد در بیاید، سپس آنرا از فریزر خارج می کنیم. در ادامه با استفاده از یک کارد تیز، گوشت را به صورت ورقه ای نازک و یکدست برش می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری روغن داخل یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، تخم گشنیز، آویشن و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و با روغن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا تکه های گوشت خرد شده را به همراه ترکیب روغن و ادویه ها داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و مواد را با دست زیر و رو می کنیم تا تمام تکه های گوشت به روغن و ادویه آغشته شوند. در ادامه پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت دو تا چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت به طور کامل طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه داخل یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم، سپس تکه های گوشت را از کاسه خارج کرده و کم کم به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

برای اینکه تکه های گوشت آب نیندازند، آنها را کم کم به تابه اضافه کرده و هر دو سمت شان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. پس از اینکه تمام تکه های گوشت سرخ شدند، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله درون تابه کمی روغن اضافه می کنیم، سپس قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. قارچ را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس پیازهایی که همراه گوشت طعم دار کرده بودیم، به تابه می افزاییم.

مرحله هشتم

پیاز را هم کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی یکدست خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک و ادویه به تابه اضافه کرده و مواد را تفت می دهیم تا نرم شوند.

مرحله نهم

در این مرحله گوشت سرخ شده را به تابه اضافه کرده و مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت دونر کباب را به همراه مخلفات دلخواه درون نان باگت می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.