طرز تهیه قلیه مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قلیه مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قلیه مرغ قلیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه تاس کباب ساده

طرز تهیه تاس کباب ساده طرز تهیه تاس کباب اصفهانی طرز تهیه تاس کباب با مرغ مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب به طرز تهیه تاس کباب ساده با مرغ طرز تهیه تاس کباب با گوشت گوسفندی طرز تهیه تاس کباب تهرانی طرز تهیه تاس کباب گوشت چرخ کرده

تاس کباب از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت راسته گوسفند۵۰۰ گرم
دنبه گوسفند۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
هویج۲ عدد
به (اختیاری)۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
چوب دارچین۱ تکه
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
آبغوره۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تاس کباب ساده

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب خوشمزه ابتدا ادویه ها را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و پس از شستشو به صورت حلقه ای نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم، سپس پیاز حلقه شده را در کف قابلمه می چینیم. حالا کمی ادویه مخلوط روی پیازها می پاشیم. در ادامه گوشت را خرد می کنیم و به صورت یکدست روی پیازها می چینیم.

مرحله سوم

حالا مقداری ادویه روی گوشت می پاشیم. در ادامه دنبه را به همراه سیر و چوب دارچین روی گوشت قرار می دهیم. حالا هویج را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد می کنیم، سپس روی مواد به صورت یکدست می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقدار ادویه روی هویج می ریزیم، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و آنها را نیز روی هویج می چینیم. روی گوجه فرنگی ها هم کمی ادویه می پاشیم. حالا سیب زمینی ها را پوست می گیریم.

مرحله پنجم

سپس آنها را نیز به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی گوجه فرنگی ها می چینیم. در ادامه کمی ادویه را روی سیب زمینی ها می پاشیم. در ادامه به ها را نیز پوست گرفته و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله به ها را نیز روی سیب زمینی ها قرار داده و باقیمانده ادویه را روی آنها می ریزیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس زعفران دم کرده را به همراه آبغوره و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در ادامه ترکیب رب گوجه فرنگی را روی مواد تاس کباب می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله قابلمه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با آب خودشان به آرامی بپزند. برای پخت تاس کباب حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است. در پایان تاس کباب را به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.