طرز تهیه شیرینی پای آناناس مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیرینی پای آناناس مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیرینی پای آناناس شیرینی پای آناناس یکی از انواع شیرینی های مجلسی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مهمانی ها …

طرز تهیه شیرینی سه آرد

طرز تهیه شیرینی سه آرد با روغن مایع با پیمانه سه صفر

شیرینی سه آرد یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبت های خاص تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی سه آرد در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی سه آرد
آرد سفید قنادی۵۰۰ گرم
آرد نخودچی۲۵۰ گرم
آرد برنج۲۵۰ گرم
پودر قند۳۵۰ گرم
روغن صاف یا روغن جامد۴۵۰ گرم
پودر هل½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو½ قاشق چایخوری
زنجبیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی سه آرد

مرحله اول

برای تهیه شیرینی سه آرد ساده و خوشمزه ابتدا پودر قند را به همراه روغن صاف درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد سبک و پفکی شود.

مرحله دوم

در این مرحله آرد سفید، آرد نخودچی و آرد برنج را با هم به خوبی مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه ترکیب آردها را مجددا درون الک ریخته و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا پودر هل را اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، سپس با نوک انگشتان دست خمیر را کمی ورز می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود. حالا یه گلوله کوچک از خمیر را کف دستانمان باز می کنیم.

مرحله چهارم

اگر خمیر بدون ترک بود، یعنی آماده است. در ادامه خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس به یکی از خمیرها زعفران دم کرده، به دیگری زنجبیل و به آخرین تکه خمیر، پودر کاکائو اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را کمی ترکیب می کنیم تا تغییر رنگ دهند. در ادامه هر تکه از خمیر را در سلفون می پیچانیم و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند. پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیرها را از یخچال خارج کرده، سپس هر کدام را به صورت جداگانه بین دو لایه نایلون قرار می دهیم. در ادامه خمیرها را با وردنه به صورت یکدست باز می کنیم، سپس با کاتر دلخواه قالب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش داده و خمیرهای قالب شده شده را درون سینی فر می چینیم. در ادامه شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل طلایی شده و بپزند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.