طرز تهیه خورش آلو مسما به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش آلو مسما به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش آلو مسما خورش آلو مسما یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متفاوتی درست …

طرز تهیه شوید پلو با ماهی

طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا طرز تهیه شوید پلو با ماهی دونفره طرز تهیه شوید پلو با ماهی با شوید خشک طرز تهیه شوید پلو با شوید تازه فیلم شوید پلو با ماهی نی نی سایت

شوید پلو با ماهی، یک غذای بسیار ساده، سریع و خوشمزه است. خوبی این غذا این است که می توانید آن را با شوید تازه یا خشک تهیه کنید. عده بسیاری شوید را در شوید باقالی پلو به کار می برند. جالب اینکه خود شوید به تنهایی هم می تواند طعم بی نظیری به غذا بدهد. طعمی که می تواند با سبزی پلو هم رقابت کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شوید پلو با ماهی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ایرانی۴ پیمانه
شوید۱ فنجان
ماهی۴ تکه
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری
آبلیمو۱ قاشق
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه شوید پلو با ماهی

مرحله اول

برای پخت بیشتر پلوهای ایرانی، بهتر است تنها از برنج ایرانی استفاده کنید. برنج را شسته و پاک کنید. اجازه دهید تا برنج برای مدت چند ساعت در آب و نمک بماند. این کار کمک می کند تا برنج بهتر پخته و همچنین بهتر قد بکشد.

مرحله دوم

می توانید از هر نوع ماهی که مطابق با سلیقه خودتان است استفاده کنید. شمالی ها ترجیح می دهند تا همیشه از ماهی سفید استفاده کنند. البته انواع ماهی مثل قزل آلا را می توان مزه دار کرد و در کنار شوید پلو میل کرد.

مرحله سوم

در هر صورت ماهی دلخواهتان را به خوبی تمیز کرده و سپس آن را مزه دار کنید. برای مزه دار کردن ماهی روش های مختلفی وجود دارد. چیزی که نباید فراموش شود این است که مزه دار کردن ماهی یک اصل حیاتی است.

مرحله چهارم

پیشنهاد ما به شما این است که ماهی را در یک ظرف مناسب ریخته و رویش کمی پودر زنجبیل و آب لیمو بریزید. مواد را به خوبی به ماهی بمالید تا کاملا آغشته شود. سپس یک پیاز را رنده کرده و آب پیاز را به ماهی اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله زعفران دم کرده و روغن زیتون را نیز خوب بر روی ماهی بمالید تا کاملا مزه دار شود. حتما باید هر دو طرف ماهی به این مواد آغشته شود. بهتر است در همین زمان نمک و فلفل را نیزه به ماهی اضافه کنید.

مرحله ششم

ماهی مزه دار شده را برای مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. اجازه دهید تا ماهی حسابی طعم دار شود. این کار علاوه بر بهتر کردن مزه ماهی، بوی نامطبوع آن را نیز به خوبی از بین می برد. برنج خیس خورده را روی اجاق قرار دهید.

مرحله هفتم

بگذارید تا آب برنج به جوش بیاید. بعد از این که برنج نرم شد آن را آبکش کنید. ته قابلمه را چرب کرده و ته دیگ مورد نظرتان را بچینید. می توانید ته دیگ نان لواش، ته دیگ سیب زمینی یا ته دیگ برنج زعفرانی برای شوید پلو در نظر بگیرید.

مرحله هشتم

برنج را بعد از مغز پحت شدن آبکش کرده و آن را درون قابلمه بریزید. باید شوید تر یا خشک را لابه لای برنج بپاشید. سپس می توانید برنج را برای دم کشیدن بر روی حرارت قرار دهید. در اواخر پخت می توان کمی زعفران دم کرده بر روی برنج ریخت.

مرحله نهم

اگر دوست داشته باشید می توانید هنگام پختن برنج کمی زردچوبه در آب برنج بریزید. این کار کمک می کند تا برنج شما زرد شده و خوشرنگ تر شود. ماهی باید در روغن فراوان داغ سرخ شود. البته همیشه می توان ماهی را در فر نیز طبخ کرد.

مرحله دهم

بعد از اینکه روغن درون تابه کاملا سرخ شد، ماهی مزه دار شده را داخل آن بریزید. اجازه دهید تا ماهی بر روی حرارت ملایم سرخ شود. ماهی باید کاملا مغزپخت شود. در این مرحله می توانید چند حبه سیر را نیز خرد کرده و به ماهی اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.