مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده به روش سنتی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده به روش سنتی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه

طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه رستورانی طرز تهیه شوید پلو با شوید خشک طرز تهیه شوید پلو با گوشت مجلسی

شوید پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهیچه گوسفند۶۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
شوید خشک۴ قاشق غذاخوری
سیر۵ حبه
کره۲ قاشق غذاخوری
پیاز۴ عدد
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۱ عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه شوید پلو با ماهیچه مجلسی ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه مقداری روغن و کره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را درون قابلمه می ریزیم، سپس کمی تفت می دهیم و تا پیاز ها نرم و شیشه ای شوند، سپس ماهیچه ها را درون قابلمه قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم یک طرف ماهیچه ها تغییر رنگ بدهند، سپس بر می گردانیم.

مرحله سوم

در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم، سپس به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به ماهیچه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه چوب دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تا اندازه ای که روی ماهیچه را بپوشاند آب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم ماهیچه به مدت ۳ ساعت کاملا بپزد. در ادامه پس از ۲ ساعت درون یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد، برنج را می شوییم، سپس درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود.

مرحله ششم

حالا زمانی که اطراف برنج نرم شد و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه مقداری روغن درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس نان را درون قابلمه به عنوان ته دیگ فیکس می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری برنج درون قابلمه می ریزیم، سپس مقداری شوید خشک به صورت پخش روی برنج می ریزیم. در ادامه برنج و شوید خشک خشک را به صورت لایه ای درون قابلمه می ریزیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در ۱۵ دقیقه آخر پخت ماهیچه نمک و زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت پس از گذشت این زمان شوید پلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس ماهیچه را به همراه پیاز کاراملی در کنار شوید پلو قرار می دهیم و به همراه لیمو ترش تازه، سپس سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.